Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

1_flip-_musty_survivor_copy.jpg

Musty, 39 de ani, face parte din echipa Războinicilor

Cei care urmăresc reality-show-ul “Survivor România” de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, ar trebui să ştie mai multe detalii despre războinicul Musty Camara. Că este fratele celebrului solist Kamara se ştie deja, dar că este tatăl a trei copii, pe care i-a făcut cu trei femei diferite, a aflat Click! în exclusivitate chiar de la fratele său.

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani şi are o poveste de viaţă impresionantă. Cu o copilărie şi o adolescenţă trăite în mai multe ţări, după moartea tatălui său, survenită când el avea doar 2 ani, e un spirit liber şi neînfricat. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Are trei fii şi pentru ei îşi doreşte să vină acasă cu trofeul - 50.000 euro. 

2-cu_cei_3_copii_copy.jpg

Musty Camara doreşte să câştige premiul de 50.000 de euro pentru cei trei fii ai săi

“Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele”, ne-a spus el înainte de a pleca în concurs. 
Kamara (44 de ani), fratele mai mare cu 5 ani, ne-a povestit însă mai multe despre Musty, cum era în copilărie şi ce năzbâtii făcea. 

3-musty_si_kamara_copy.jpg

Solistul Kamara este cu 5 ani mai mare decât Musty

“El de mic era întreprinzător, a început să meargă la 7 luni, atât de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, când am trecut printr-o întâmplare, eram acasă, în bucătărie, mama era în spital, internată cu ocluzie intestinală după ce a născut-o pe sora noastră. La un moment dat am auzit pe cineva strigând la geam numele lui Musty. Şi m-am dus în sufragerie, stăteam la etajul 6 în Drumul Taberei şi l-am văzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea şi apoi pe geam. Şi era acolo, la etajul 6, se uita în jos. Îl strigă cineva şi el s-a dus să se uite. Şi când l-am văzut nu mi-a venit să cred, m-am dus încetişor pe la spate să-l prind. L-am tras, am căzut cu el pe canapea şi de atunci am bătut toate geamurile în cuie”, ne-a povestit Kamara. Şi tot el ne-a spus şi despre nepoţii lui.

4-fratii_in_copilarie_copy.jpg

În copilărie, alături de părinţii lor

“Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet. Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-”X Factor”, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a mai spus în continuare Kamara. 
Loading...