SURVIVOR 2021. Mellina și Cătălin Moroșanu, surprize la revenirea în țară! Cine i-a așteptat la aeroport

mellina-morosanu.jpg

Mellina și Moroșanu s-au întors din Republica Dominicană
foto: Kanal D

Războinica Mellina și faimosul Cătălin Moroșanu au revenit în țară sâmbătă, 17 aprilie, după ce au fost eliminați de la “ Survivor România”. Mellina a fost așteptată de cei dragi la aeroport, inclusiv de Musty, dar și de Maria de la Războinici.

Cântăreața, despre care s-a speculat că ar fi avut chiar o relație cu Musty la “Survivor”, a fost vizibil ermoționată să-i revadă pe cei doi foști colegi după cele trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Artista a fost nominalizată împreună cu Sorin și a fost eliminată din competiție, în urmă cu aproape o săptămână.

Mellina:” Am trăit ca niște animale!”

“Am stat patru luni aproape în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experiență, în care mi-am resetat niște convingeri din viața mea. Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte avem, cum ar fi părinții, faptul că avem un acoperiș deasupra capului. Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine. Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu. Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câștige”, a declarat Mellina de la Războinici , după ce a revenit în România, la Kanal D.

 

Cătălin Moroșanu:”Elena poate să ajungă în finală”

Eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiția “Survivor România” a fost ca un șoc pentru ambele echipe din concurs. Fostul concurent din echipa Faimoșilor a fost așteptat la aeroport de cei dragi, de soție, dar și de Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador. “Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta.
A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiențe și sper să am ce să le povestesc celor din jur. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru că atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur că am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin. Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu, la sosirea pe aeroport, pentru Kanal D.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai tulburător discurs de adio. S-a îmbrățișat cu Starlin și l-a făcut să plângă

Survivor 2021. Mellina, eliminată după 3 luni. Prima apariție "în civilizație"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1