Survivor 2021. Mellina, eliminată după 3 luni. Prima apariție "în civilizație"

melina-survivor.jpg

Mellina, eliminată de la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Ediția de diminică seara a aliniat 4 concurenți importanți la start-ul cursei pentru eliminare: Mellina și Sorin de la Războinici și Jador și Elena, de la Faimoși. Cea care a părăsit competiția, după 3 luni intense în jungla din Republica Dominicană, este solista Mellina.

Învinși în primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicii s-au văzut nevoiți să nominalizeze un coechipier pentru eliminarea din Survivor România 2021. Strategiile puse în mișcare, neînțelegerile din echipă și starea emoțională a Mellinei i-au deteminat pe colegii ei să o voteze. "Furnciuța", așa cum a fost poreclită cântăreața din echipa Războinicilor, a fost la mâna publicului, după ce a fost propusă spre eliminare în ediția Survivor de vineri, 9 aprilie. A fost împăcată cu ideea că ar putea părăsi competiția și iată că asta s-a și întâmplat duminică seara. Mellina s-a "bătut" cu Sorin, Jador și Elena pentru a rămâne în cursă, însă a fost eliminată de la Survivor România 2021.

Mellina, primele declarații după eliminare

”După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici vreau să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina, după care și-a îmbrățișat colegii și le-a promis: "Ne vedem în Vamă".

mellina-survivor1.jpg

Mellina a făcut un live pe Instagram din camera de hotel, "din civilizație"
foto: Instagram

Mellina, prima apariție în "civilizație"

Imediat după ce fanii Survivor au văzut eliminarea Mellinei la televizor, solista a intrat pe Instagram și le-a mulțumit tuturor pentru susținere. Era în camera de hotel, cu părul spălat, bucurându-se de mesajele primite.

”Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, n-am știut că sunteți atât de mulți, vă mulțumesc...deci până la infinit și inapoi. Sper că nu v-am dezamăgit, eu am dat tot ce a fost în mine, am fost așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități. N-am știut că sunteți atât de mulți. Vă mulțumesc din inimă, nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de Survivor. Cam așa ceva. Vă iubesc din toată inima, chiar și pe voi, cei care nu mă plac. Vă iubesc, hai să mai facem și haz de necaz. Și am revenit la civilizațieeee!”, a declarat Mellina pe Instastory.

Citește și:

Musty, despre Mellina, la întoarcerea acasă: “Mamă, cât o iubesc!”

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1