SURVIVOR 2021 Cum arăta Zannidache, în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar

zannidache_la_survivor_romania.jpg

Edmond Zannidache concurează la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Chiar dacă are doar 24 de ani, Edmond Hubert Zanidache, ”faimosul” de la Survivor, are o bogată experiență de viață. Puțini știu că, în adolescență, făcea tatuaje sau piercinguri, ba chiar a lucrat și la pizzerie.

Faimosul Zannidache are o poveste de viață impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

zani_hairstilist.jpg

Zannidache a avut o mulțime de meserii
foto: arhivă personală

Survivor 2021. Zannidache: "Am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie"

„Am copilărit până la șase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou", a povestit Zanni.

edmond_zanidache.jpg

Zannidache, pe când era doar un copil
foto: arhivă personală

Tânărul nu este nici pe departe așa de „fioros” precum pare, cu cele 100 de tatuaje de pe corp. Ba dimpotrivă, este un tip foarte săritor. "E un tip de milioane, care îi ajută pe copii fără posibilități", ne-au spus surse din apropierea solistului nonconformist.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1