Familia Geambașu, pe aceeaşi canapea, în emisiunea lui Fuego. Trei generații reunite după ani de scandaluri

90_1.jpg

Îi vedeți la ”Drag de România mea!” (TVR 2)

Călin Geambașu (43 ani) și Petre Geambașu (76 ani) au fumat pipa păcii, la vreme de pandemie. Mai mult, au acceptat invitația lui Paul Surugiu-Fuego (44 ani), la ”Drag de România mea!”, show care revine de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2.

"Bunic, tată, fiu, într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu, și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit eu post-adolescența și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune, nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte... El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet", a scris Călin Geambașu pe pagina lui de Facebook.

fuego_paul_surugiu_si_trei_generatii_de_geambasu.jpg

Călin, Petre și DaviN, în emisiunea lui Paul Surugiu-Fuego
foto: Facebook

Dacă în prima ediție, cea din 13 septembrie, invitați sunt Maia Morgenstern și soții Alina Sorescu-Alex Ciucu, duminica viitoare, pe 20 septembrie, familia Geambașu va ocupa locul pe canapea.

Ei vor povesti despre ”marea împăcare”, după anii în care s-au acuzat reciproc, Călin reproșându-i tatălui că l-ar fi bătut în copilărie și că l-ar fi pus să mănânce pe capacul de la WC. Alături de ei va fi și Doina Spătaru, care sărbătorește 40 de ani de concerte în duet cu Petre Geambașu. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1