Petre Geambaşu şi Călin au îngropat securea războiului după șase ani plini de insulte: «Trebuie să iertăm!»

4_1.jpg

O poză cât o mie de cuvinte. Petre, alături de fiu și de nepoțelul Davin

Celebrul solist și instrumentist Petre Geambașu (76 de ani) și Călin Geambașu (43 de ani), fiul său, au decis să dea uitării scandalurile.

Petre și-a manifestat bucuria împăcării: ”Vă mulțumesc tuturor celor ce ați scris cu inima în comentariile voastre privind intrarea pe un făgaș nou al evenimentelor din familia noastră. Sunt sigur că cei mai mulți sunteți părinți și v-ați pus în locul nostru. Să știți că au fost destui care au spus că nu l-ar fi iertat niciodată pe Călin pentru ceea ce a făcut”. Nu m-am supărat pe ei. Deloc. Într-adevăr, când mă gândesc ce s-a petrecut, mi se pare că mai mult decât a spus Călin nu se poate! Și cu toate astea e vorba de soarta lui Davin, nepotul nostru,  dar și a singurului nostru copil. Trebuie să uităm, trebuie să iertăm! Suntem părinți responsabili”, susține Petre Geambașu. Călin îi reproșase tatălui că, în copilărie, l-a bătut și l-a pus să mănânce de pe capacul de WC.

Călin Geambașu a avut o copilărie traumatizantă

”Tata mă pedepsea aspru, în copilărie, mă punea să mănânc pe capacul de WC, m-a pus să-mi arunc jucăriile la ghenă şi mă bătea cu o curea, mă târa desculţ prin şcoală, mă bătea cu furtunul în plină stradă şi m-a lovit cu pumnul în faţă, pe motiv că ascultam Queen”, povestea Călin, în urmă cu câțiva ani. 

 

Citește și 

«Tata ne-a vizitat după șase ani». Petre și Călin Geambașu au îngropat securea războiului

Călin Geambașu: “Tata a parcat lângă noi, la manichiuristă, dar nu a intrat să ne salute”

 

Loading...
 
 

Citește și