Surpriză! Cine va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021

eurovision-2021-logo.jpg

Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam
Foto Facebook

Fosta gimnastă Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la concursul Eurovision 2021, a anunţat luni Televiziunea Română. Eurovision 2021 va debuta pe 18 mai, cu prima semifinală, la Rotterdam, când va concura şi reprezentanta României, cântăreaţa Roxen.

A doua semifinală e programată pentru 20 mai, iar finala, pentru 22 mai. Fiecare dintre concurenţi va primi un punctaj adunat din notele juriului şi cele acordate de fani. La ediţia din acest an, punctajul acordat de juriul României va fi prezentat de Cătălina Ponor.

„Este o mare bucurie să susţin Romania din această postură inedită. Ştiu foarte bine ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara într-o competiţie şi emoţiile pe care le trăieşti în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision”, a transmis fosta campioană într-un comunicat remis News.ro.

Ponor este şi invitata Irinei Păcurariu la emisiunea „Reţeaua de idoli”, care va fi difuzată luni, de la ora 21.00, pe TVR 2.

Citește și:

Eurovision 2021. Roxen a ajuns la Rotterdam. Prima zi de repetiții, în imagini video

INTERVIU Cum s-a antrenat Roxen pentru Eurovision 2021 și 3 lucruri simpatice pe care nu le știai despre ea

Roxen va intra în concursul Eurovision 2021 cu numărul 13

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai şi va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

La ediţia de anul acesta a concursului, participă - alături de România - alte 38 de ţări.

Loading...