Eurovision 2021. Roxen a ajuns la Rotterdam. Prima zi de repetiții, în imagini video

roxen-eurovision-2021-rotterdam.jpeg

Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, reprezintă România la Eurovision

A început numărătoarea inversă până la marea finală Eurovision, din 22 mai. Roxen, reprezentanta țării noastre, a ajuns sâmbătă la Rotterdam, în Olanda, și se pregătește pentru semifinala din 18 mai. Tot azi a fost și prima zi de repetiții, iar pe scena de la Ahoy Arena au urcat 6 țări.

Sâmbătă, 8 mai, a început oficial activitatea la Eurovision 2021, odată cu primele repetiții. Pe scena Ahoy Arena au urcat concurenții din Lituania, Slovenia, Suedia, Macedonia, Rusia și Irlanda, iar organizatorii au lansat și un live blog, pe site-ul oficial, unde pot fi urmărite, în timp real, știri, imagini și videoclipuri.

Tânăra Roxen, care va reprezenta România cu piesa "Amnesia", a decolat spre Rotterdam cu entuziasm și a marcat momentul pe Instagram: "Leeeets goooo!" (n.r. "să mergem"), a scris ea. Solista, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu (21 de ani), a fost toată numai un zâmbet, când a aterizat la Rotterdam: "În sfârșit, aici! Sunt foarte încântată", a spus ea pe Instastory.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROXEN (@isroxen)

Finala Eurovision 2021 va avea loc sâmbătă, 22 mai

Anul acesta, Eurovision se desfășoară la o capacitate redusă. Artiștii vor putea susține, totuși, show-uri live în fața unui public restrâns, de 3500 de spectatori. Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, la Ahoy Arena, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai. Un total de 39 de țări vor participa la Eurovision Song Contest 2021 de la Rotterdam, Olanda. Eurovision 2020 urma să aibă loc la Rotterdam după ce Duncan Laurence a adus Olandei prima victorie, după cea din 1975, cu piesa „Arcade”. După amânarea concursului din 2020, s-a decis că tot orașul Rotterdam va găzdui si concursul din 2021.

Eurovision 2021. Prima zi de repetiții, în imagini video

1. Lituania, trupa The Roop, melodia "Discoteque"

2. Slovenia, Ana Soklič, piesa "Amen"

3. Rusia, Manizha, piesa "Russian Woman"

4. Suedia, Tusse, piesa "Voices"

5. Macedonia, Vasil, cu piesa "Here I Stand"

6. Irlanda, Lesley Roy, piesa "Maps"

Citește și:

Roxen are doar douăzeci de ani, dar va reprezenta România la Eurovision: «Am mari emoții»

INTERVIU Cum s-a antrenat Roxen pentru Eurovision 2021 și 3 lucruri simpatice pe care nu le știai despre ea

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1