Stela Enache împlinește vârsta de 69 de ani. Cum o cheamă în buletin

stela_enache-brat_de_flori.jpg

Stela Enache împlinește pe 24 ianuarie vârsta de 69 de ani și arată senzațional
Stela Enache împlinește pe 24 ianuarie vârsta de 69 de ani și arată senzațional

Stela Enache, interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, compusă chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, împlinește vârsta de 69 de ani, pe 24 ianuarie. Trecerea anilor nu se cunoaște: ne uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea şi cu rafinamentul ei. La mulți ani, distinsă doamnă!

Stela Enache împlinește pe 24 ianuarie vârsta de 69 de ani și arată senzațional. Are tot 59 de kg, ca în studenție, fără să țină diete. ”Muncesc mult şi toată ziua sunt pe drumuri”, ne-a declarat artista. Este solicitată să cânte peste tot, inclusiv în discoteci frecventate de tineri care nu se mai satură să asculte ”imnul elevilor”, celebra melodie ”Ani de liceu”, din seria de filme ”Liceenii”.

Artista, care a făcut furori în anii ‘80 cu melodiile soțului ei, regretatul compozitor Florin Bogardo, îşi ia energie de la familia ei superbă. Vădură din 2009, Stela Enache își vizitează copiii stabiliți peste hotare. Artista se mândrește cu cei doi copii ai ei, fiica Laura Maria și băiatul Anton Marian, care au şi făcut-o bunică.

Fata a studiat design interior și locuiește în Italia, iar băiatul a făcut Turism, Management și Economie, după care s-a stabilit în Germania.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Liceeni, concerte, Discoteca, cluburi, generatia de aur

Stela Enache, biografia

Puțini știu că Stela Enache are un alt nume în buletin. Se numește Steriana Aurelia Bogardo. S-a născut pe 24 ianuarie 1950, la Reșița. A fost atrasă de muzică încă de la șase ani: a studiat pianul, apoi canto și este absolventă a Conservatorului din Cluj-Napoca. A fost remarcată la 21 de ani, când a obținut premiul II la Festivalul de la Mamaia, la secțiunea interpretare. În același an, 1971, se căsătorește cu tânărul compozitor Florin Bogardo care i-a încredințat 60 de melodii, multe dintre acestea devenite șlagăre.

stela enache

Stela Enache, momente de cumpănă

Stela Enache a trecut, de-a lungul vremii, prin multă suferinţă, decesul soţului ei, compozitorul Florin Bogardo, în 2009, dar şi al mamei, însă solista nu a căzut pradă tristeţii, dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi a revenit pe scenă.

stela enache

Dar Stela Enache a muncit pe rupte şi pentru a-şi repara casa arsă, în urma unui scurt-circuit provocat în 2008 de nişte muncitori care lucrau în zonă. Artista este fericită că organizatorii de spectacole o bombardează cu oferte, fiind invitată să susţină concerte inclusiv în discoteci, unde face furori cu celebrele-i şlagăre. În plus, este nelipsită şi din concertele lui Fuego, de care o leagă o strânsă prietenie.

Loading...

Citește și

  • Au trecut aproape 30 de ani de când Stela Enache a cântat pentru prima dată celebra melodie ”Ani de liceu”. A devenit imn şi a fost interpretată de mii de ori, însă nu i-a adus merite financiare solistei. ”Dacă mă năşteam în America, poate eram milionară”, a spus artista într-un interviu exclusiv pentru Click!, despre muzică, viaţa de văduvă şi sacrificii.

  • Stela Enache, artista care a cucerit publicul în anii comunismului cu piesa “Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului “Liceenii“, are un trup parcă sculptat. Luni, la vernisajul expoziţiei de pictură a prietenului ei, Fuego, artista a fost în centrul atenţiei, fiind bombardată cu complimente.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1