Stela Enache, chef în Germania, alături de fiul ei. Împlinește 68 de ani

Dorul de cei doi copii, Laura, aflată în Italia, şi Anton, stabilit în Germania, nu i-a mai dat pace Stelei Enache, aşa că solista a luat o pauză de la concerte şi a plecat, într-o scurtă vacanţă, să îi viziteze. Ziua de naştere (24 ianuarie) o prinde la băiat, acesta pregătindu-i o petrecere pe cinste. Stela arată impecabil la 68 de ani.

Stela Enache împlineşte 68 de ani. Interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului ”Liceenii”, (1986), a dorit ca de data aceasta să se serbeze în străinătate, la cei doi moştenitori ai săi: ”Sunt în Germania, sărbătoresc cu prietenii şi cu familia băiatului meu, Anton. Cu fiica mea şi cu familia ei m-am văzut în Italia, zilele trecute. Mă «împart» între ţări”, a declarat, pentru Click!, celebra sărbătorită.

 

 

Stela Enache a trecut, de-a lungul vremii, prin multă suferinţă, decesul soţului ei, compozitorul Florin Bogardo, în 2009, dar şi al mamei, însă solista  nu a căzut pradă tristeţii, dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi a revenit pe scenă: “A fost greu, însă mi-am revenit brusc după ce am primit un premiu de excelenţă la Mamaia, iar prietenele mele m-au împins de la spate”, ne-a povestit cântăreaţa.

Dar Stela Enache a  muncit pe rupte şi pentru a-şi repara casa arsă, în urma unui scurt-circuit provocat  în 2008 de nişte muncitori care lucrau în zonă: ”Au fost afectate 3 case, însă doar a mea a luat foc. Era toată neagră. Trei ani m-am chinuit să o renovez de la cap la coadă, pentru că nu puteam să stau aşa”, a mai adăugat ea. Vestita interpretă este fericită că organizatorii de spectacole o bombardează cu oferte, fiind invitată să susţină concerte inclusiv în discoteci, unde face furori cu celebrele-i şlagăre. În plus, este nelipsită şi din concertele lui Fuego, de care o leagă o strânsă prietenie.

14_foto-1-3-col-cu-tifetz-pe-cap-si-cottoata.jpg

Stela Enache îşi permite luxul să poarte, şi la această vârstă, rochii strâmte

 

Artista susţine că are aceeaşi greutate, 59 de kilograme, ca în anii de studenţie, aşa că poate purta lesne toate hainele din şifonier. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Iubita mea prietenă, privind retrospectiv la travaliul meu cotidian din acest colț de pagină, constat că nu prea ai fost în atenția subsemnatului în ceea ce privește frecvența scrisorilor către tine. Îmi este rușine! Îmi dau două palme. Pun punct...și o iau de la capăt. Căci nu-mi pot explica și nici ierta această scăpare impardonabilă. Deși, hai să mă scot și eu nițel... nici tu nu prea mi-ai apărut în cale prea des.

  • Stela Enache, una dintre artistele de succes ale “Epocii de Aur”, reuşeşte mereu să surprindă, la evenimentele mondene, cu ţinutele ei elegante, dovedind că nu a renunţat la cochetăria din anii tinereţii. Ea ne-a vorbit despre planurile pe care le are de Sărbătorile de Iarnă.