Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva şi-au botezat fiul în mare secret

stefan_banica_lavinia_parva_baietel_nume.jpg

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au creștinat fiul

În luna mai, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel, și chiar dacă ei țin foarte mult la discreție, iată că a ieșit la lumină că vedetele l-au botezat pe micuțul Alexandru în urmă cu câteva zile.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au devenit cei mai fericiți oameni atunci când a venit pe lume Alexandru, fiul lor. Deși a luat multe kilograme în greutate, pe timpul saricinii, Lavinia a scăpat repede de ele. Imediat cum lucrurile s-au așezat și s-au obișnuit în noul rol de părinți, cei doi au început să organizeze creștinarea copilului, eveniment care a avut loc pe data de 22 septembrie, la un restaurant elegant din nordul Capitalei, potrivit spynews.ro.

stefan_banica_bebe.jpg

stefan banica baiat
Ștefan Bănică este un tată grijuliu
Foto: Blitz

La eveniment au fost invitați doar apropiații, cei doi părinți nu și-au dorit să se afle în presă. Nu era ceva la care să nu ne așteptăm, mai ales că cei doi au reușit să ascundă și nunta de ochii curioșilor, ei alegând să se căsătorească în Bulgaria, alături de familie și prietenii foarte apropiați.

Povestea emoționantă a numelui ales de Ștefan și Lavinia pentru fiul lor

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Solistul și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător. 

stefan-banica-frate-alexandru-banica.jpg

stefan banica si fratele lui
Iată-i pe cei doi frați într-o imagine rară
Foto: arhivă personală

Fratele vitreg al artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată și aveau o relație bună. Alexandru era poreclit "Babanu".

Cum se simte Lavinia Pârva în rolul de mamă

12-13-vedete-lavinia.jpg

lavinia parva
Lavinia e topită după Alexandru, bebeluşul ei

 

Solista Lavinia Pârva (34 ani), soţia lui Ştefan Bănică Jr (51 de ani), care a devenit mămică de băiat în mai 2019, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale despre fiul ei.

“Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viaţa mea de când am devenit mamă. Am răspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorinţă imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simţit cu adevărat pentru prima dată un sentiment de fericire care nu se compară cu nici un altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinită, puternică şi demnă! Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut şi mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am înţeles acum ce contează cu adevărat în viaţă”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

 

Citește și:

EXCLUSIV Ștefan Bănică, topit după bebelușul lui. Primele poze cu familia completă

EXCLUSIV Lavinia Bănică, primul interviu după naștere. Cine o ajută cu micuțul Alexandru

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1