EXCLUSIV Lavinia Bănică, primul interviu după naștere. Cine o ajută cu micuțul Alexandru

lavinia-parva-banica-mamajuana.jpg

Lavinia Pârva Bănică în videoclipul melodiei „Mamajuana” într-o rochie neagră cu umerii goi, cu trei trandafiri pe cap și un evantai uriaș
Lavinia Bănică arată perfect în videoclipul melodiei „Mamajuana”

Lavinia (34 de ani), soția lui Ștefan Bănică jr (51 de ani), a născut un băiețel superb, Alexandru, pe 16 mai 2019. La puţin timp, artista a lansat un nou videoclip la piesa „Mamajuana”, în care afişează o siluetă superbă. Mulţi s-au grăbit să spună că Lavinia a filmat imediat după naştere şi că și-a recuperat silueta în timp record, însă adevărul este altul.

Reporterii Click! austat de vorbă cu Lavinia Bănică despre noua ei viaţă de mămică şi despre evoluția carierei muzicale.

Click!: Ai lansat recent videoclipul piesei „Mamajuana”, o colaborare cu Santha. Cine a avut ideea colaborării dintre voi şi ce înseamnă titlul piesei?

Lavinia Bănică: Mi-a venit această idee în unele dintre vacanţele petrecute în Republica Dominicană. „Mamajuana” este băutura tradiţională a celor din Republica Dominicană. Piesa este facută în studioul Luft Records şi este o colaborare cu Santha, un artist foarte talentat.

Lavinia și Ștefan Bănică își continuă cariera separat

Ce părere au avut cei din familie, soţul tău despre piesă? Nu vreţi să colaboraţi la o viitoare melodie?

Familia mă susţine mereu, iar această piesă a fost pe placul lor. Împreună cu Ştefan voi colabora când va apărea cântecul potrivit. Momentan avem proiecte separate.

 

Toată lumea ţi-a admirat silueta din videoclip, presupunând că ai filmat după ce ai născut. Când, cât și unde ai filmat de fapt?

Filmările au avut loc în Bucureşti, într-o locaţie cu parfum sud-american. Am filmat două videoclipuri în ziua respectivă, fiind însărcinată în trei luni. În prima parte a zilei am filmat pentru piesa „Plângi, fată”, o piesă în colaborare cu Mihai Chiţu, iar noaptea am filmat pentru „Mamajuana”.

Alexandru Bănică ascultă melodiile părinților lui

Poţi să ne spui cum ai lucrat cu Santha?

Colaborarea cu Santha a fost şi este una bună şi frumoasă. Este un tip talentat şi plin de energie.

lavinia-parva-banica-mamajuana-santha.jpg

Lavinia Pârva Bănică în videoclipul melodiei „Mamajuana”, într-o rochie neagră cu umerii goi și cui o pălărie roșie alături de Santha, îmbrăcat într-o bluză neagră și cu pălărie neagră
Lavinia Bănică este mulțumită de colaborarea muzicală cu Santha

 

Cum te descurci cu bebeluşul, având în vedere că este primul tău copil? Îi pui piesele tale să le asculte?

Mă descurc foarte bine cu cel mic. Îl ador, este un bebe bun şi cu o personalitate puternică. Este un copil special. Ascultă mereu piesele mele şi ale tatălui său.

Mama Laviniei Bănică a venit special de la Timișoara să o ajute

Reuşeşti să mai ai timp şi pentru tine printre scutece şi biberoane?

În perioada asta este puţin dificil să mă ocup de mine la fel cum o făceam înainte. Am început spectacolele şi alte activităţi legate de carieră, însă pe primul loc este cel mic. Când mama mea este lângă mine, pot să-mi fac şi meseria.

Ceilalţi copii ai soţului tău, Radu Ştefan (16 ani și 8 luni) și Violeta (11 ani și 7 luni), l-au cunoscut pe noul membru al familiei?

Evident! Violeta şi Radu Ştefan l-au întâlnit şi l-au cunoscut pe Alexandru în primele minute de viaţă.

Lavinia feat. Santha – Mamajuana (Official Video)

Citește și:

Lavinia Pârva a apărut la tv, la două luni de când a născut: «Mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte»

Lavinia Pârva, în formă maximă la o lună după ce a născut! Cum am surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică

Loading...
 
 

Citește și

  • Lavinia Pârva a ieșit la plimbare cu bebelușul, profitând de răcoarea dimineții în aceste zile toride. Proaspăta mămică are cu ce să se mândrească după ce a născut, pe lângă băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică aceasta putându-se lăuda și cu o scădere rapidă în kilograme, la doar două luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru.

  • lavinia parva

    Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi sarcina avansată nu o mai lasă să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1