Spectacol în memoria lui Dumitru Lupu. Ce a scris soția pe mormântul compozitorului

dumitru-lupu-ileana-sipoteanu.jpg

dumitru lupu si ileana sipoteanu
Dumitru Lupu a murit chiar de ziua soției lui, Ileana Șipoteanu
foto: arhivă personală

Ileana Șipoteanu, Gabriel Dorobanțu și Daniel Iordăchioaie vor cânta marți, 18 decembrie, de la ora 18.00, la Cercul Militar Național, în memoria lui Dumitru Lupu, compozitorul care ne-a părăsit în iulie 2017. Soția i-a gravat pe piatra funerară un mare șlagăr.

Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu, decedat la 65 de ani din cauza unui stop cardiac, va fi comemorat marți, de la ora 18.00, în cadrul unui spectacol organizat la Cercul Militar Național. Cu acest prilej, vor susține recitaluri soția lui, Ileana Șipoteanu, Gabriel Dorobanțu și Daniel Iordăchioaie, care vor interpreta șlagăre ale răposatului compozitor.

De altfel, pe crucea de pe mormântul compozitorului, pe partea din față, Ileana Șipoteanu a inserat cea mai cunoscută și iubită melodie a acestuia, „Hai, vino iar în gara noastră mică”, pusă în valoare de Gabriel Dorobanțu cu vocea lui inconfundabilă.

dumitru-lupu-mormant-ileana-sipoteanu.jpg

crucea de pe mormantul lui dumitru lupu
Cel mai cunoscut șlagăr compus de Dumitru Lupu, gravat pe crucea de pe mormântul acestuia
foto: Click!

 

Dumitru Lupu a murit în brațele fiicei, de ziua soției

Dumitru Lupu a murit în brațele fiicei lui, pe 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției lui, Ileana Șipoteanu. El a fost îngropat chiar în ziua în care s-a căsătorit cu prima soție, Viorela Filip. „Îi ştiu parcursul ca artist, de la începuturi şi până în anul 1992, când soarta nu ne-a mai vrut împreună. Am fost căsătoriţi 16 ani. Data de 24 iulie 1976 a fost ziua nunţii noastre, la Cazinoul din Eforie Sud. Destinul  a vrut ca el să-şi încheie viaţa de ziua de naştere a soţiei sale, Ileana Şipoteanu, şi să coboare în pământ pe 24 iulie 2017, la Constanţa, în ziua în care ne-am căsătorit. E ca şi cum s-a închis cercul”, povestea ea, cu vocea stinsă de durere.

 

Citește și:

Ileana Șipoteanu și fiica ei, gest emoționant după moartea lui Dumitru Lupu

Ileana Şipoteanu, primul concert după moartea soţului

 

 

 

Loading...

Citește și