Ileana Șipoteanu a scos la vânzare mașina regretatului ei soț, Dumitru Lupu

ileana-sipoteanu-dumitru-lupu.jpg

Ileana Şipoteanu a rămas văduvă după o căsnicie de 24 de ani
Foto: Arhiva personală

Pe 22 iulie se împlinește un an de când vestea morții lui Dumitru Lupu ne-a cutremurat pe toți, mai ales că marele compozitor a murit chiar de ziua soției sale, Ileana Șipoteanu (50 de ani). Solista și fiica ei și-au adunat forțele și merg înainte, iar recent și-au anunțat prietenii de pe Facebook că au decis să vândă mașina familiei.

Ileana Șipoteanu a scos la vânzare mașina pe care o conducea regretatul ei soț, Dumitru Lupu, așa că a pus anunțul pe un celebru site de vânzări-cumpărări. 3.700 de euro este prețul pe care-l cere. “Mașină de compozitor român. E frumoasă, elegantă, cel puțin așa o vedem noi. Caută un stăpân care să se atașeze de ea așa cum a făcut-o Mitică (n.r. Dumitru Lupu) și care se pricepe la mecanică mai bine, pentru a-i rezolva chichițele de peste timp. Mulțumesc”, a scris îndrăgita artistă pe Facebook, în dreptul anunțului. Prietenii virtuali au cerut imediat detalii, iar Ileana Șipoteanu a venit cu explicații.

masina-ileana-sipoteanu-dumitru-lupu.jpg

masina Ileana Sipoteanu Dumitru Lupu
Aceste este Opel-ul pe care îl conducea regretatul Dumitru Lupu
foto: arhivă personală

“Mă întreabă cineva de ce numai 3.700 € costă mașina. I-am explicat că este o mașină la mâna a doua, că are 10 ani, că atunci când începi să bagi bani în ea nu e bine dacă nu te pricepi, că Mitică era un om modest, care prefera să facă altceva cu banii decât să-i arunce pe o mașină scumpă...etc. Dar în schimb, avea grijă de ele atât cât putea”.

ileana-sipoteanu-dumitrana-fiica.jpg

Ileana Sipoteanu fiica Dumitrana
Ileana Șipoteanu și fiica ei, Dumitrana
foto: arhivă personală

Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu s-au căsătorit în 1993

Dumitru Lupu, care anul acesta, pe 25 mai, ar fi împlinit 66 de ani, era profesor la Universitatea „Ovidius” din Constanţa din anul 2014 şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. De asemenea, el a fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanţa şi la Teatrul ”Al. Davila” din Piteşti, dar şi iniţiatorul Festivalului «Mamaia copiilor». A absolvit Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” din Bucureşti. Printre şlagărele compuse de Dumitru Lupu se numără: ”Hai vino iar în gara noastră mică” (interpret: Gabriel Dorobanţu), ”Ce mult te-am iubit (interpretă: Ileana Şipoteanu), ”Mă-ntorc la tine mare albastră” (interpret: Daniel Iordăchioaie).

 

Loading...

Citește și