Şoţul Nataşei Raab a murit. Actriţa este devastată de durere: «Vreau să mor şi eu!»

natasa_raab_si_val_gutul.jpg

natasa raab val gutul
Nataşa Raab, distrusă de pierderea soţului ei Val Gutul
Foto: arhivă personală

Actrița Natașa Raab, cunoscută publicului şi din reclamele în care o interpretează pe Coana Chiva, trece prin momente de coşmar. Soțul său, medicul Val Gutul, a muri sâmbătă (14 septembrie). Anunțul trecerii în neeființă a fost făcut chiar de Natașa Raab.

Actrița Natașa Raab este la capătul puterilor după moartea soțului ei. Cunoscută publicului din reclamele la iaurt în care o interpretează pe Coana Chiva, vedeta este devastată de durere. După ce a făcut anunţul pierderii soţului ei, actriţa a primit nenumărate mesaje de condoleanțe.

”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris Natașa Raab.

Actriţa continuă să publice mesaje pe reţeaua de socializare, în care îşi exprimă durerea.

Soţul Nataşei Raab suferea de cancer la vezică

Actriţa povestea că partenerul ei avea grave probleme de sănătate. „Soţul meu are un cancer de vezică urinară. E foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă-şi face tratamentul, va fi bine”, ne declara Nataşa Raab anul trecut.

Cei doi au  37 de ani de căsnicie şi se iubesc la fel ca la început. Actriţa, care joacă la Teatrul Naţional din Craiova, nu şi-a ascuns nici ea problemele de sănătate, mai ales că din această cauză nu au avut niciodată moştenitori. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, povestea actriţa în 2017 la “Premiile Gopo”.

 

Citeşte şi:

 

Cancerul, blestemul Natașei Raab! Au fost bolnavi și ea și soțul și acum fratele actriței

EXCLUSIV Drama neştiută a actriţei Natașa Raab

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Fermecătoarea actriţă, care pe vremea comuniştilor a fost model, trece din nou prin clipe dramatice. Luni, 16 aprilie, soţul Nataşei Raab (64 de ani) va ajunge din nou pe masa de operaţie, din cauza unui cancer la vezică. Deşi o fire pozitivă, vedeta se pare că a fost copleşită acum de acest necaz, mai ales că în trecut s-a luptat şi ea cu un cancer uterin.

  • natasa raab

    Fost manechin, actriţă de teatru şi telenovele, Nataşa Raab a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click! cum a gestionat celebritatea adusă de rolul Coanei Chiva dintr-o reclamă la produse lactate. Actrița a vorbit și despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă soțul ei, medicul Vlad Guțul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1