Cancerul, blestemul Natașei Raab! Au fost bolnavi și ea și soțul și acum fratele actriței

natasa-raab-frate-cancer.jpg

Fratele Natașei Raab a fost diagnosticat cu cancer, asta după ce atât ea, cât și soțul ei, au suferit, la rândul lor, de această boală
Foto: Facebook

Întreaga familie a Natașei Raab pare urmărită de blesteme. Îndrăgita actriță are de a face din nou cu cancerul, după ce fratele ei a fost diagnosticat recent cu această boală cruntă. „Coana Chiva” a făcut un apel disperat la urmăritorii săi virtuali, pentru a-i putea face fratelui său rost de medicamentele necesare tratamentului prescris de medici.

Natașa Raab, din nou față în față cu cancerul! Actrița Natașa Raab trece în prezent prin clipe dificile, după ce fratele său, în vârstă de 53 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Cancerul în sine este o boală adesea numită „necruțătoare”, însă este cunoscut că cel de pancreas este cel mai puternic și nemilos dintre toate formele acestei boli.

Fratele Natașei Raab a fost diagnosticat cu cancer

Cea care interpretează rolul „Coanei Chiva” pe micile ecrane a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia își ruga prietenii virtuali să o ajute să găsească tratamentul de care fratele său are nevoie, care poate fi procurat numai din străinătate. 

Pentru Natașa Raab acest diagnostic reprezintă o nouă întâlnire cu cumplita boală, având în vedere că și ea fost bolnavă de cancer, însă a reușit în cele din urmă să iasă învingătoare, în urma unei operații și a citostaticelor.

„Vă implor ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez escozul sau vidatox care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani”, a fost mesajul publicat în mediul online de către îndrăgita actriță. 

natasa-raab-inima-de-tigan.jpg

Natașa Raab. cunoscută pentru rolul din serialul „Inimă de țigan” și pentru reclamele în care o portretizează pe „Coana Chiva”
Foto: Facebook

Natașa Raab, soțul și fratele actriței, bolnavi de cancer

Familia Natașei Raab pare urmărită de acest diagnostic, având în vedere că atât ea, cât și soțul ei și acum și fratele său, s-au confruntat cu forme diferite de cancer: Natașa- cancer de col ulterin, iar soțul ei- cancer de vezică urinară. Pentru Natașa Raab și soțul ei, Val Guțul, soarta a fost miloasă însă și cei doi parteneri au reușit să se vindece de cancer, însă actrița este în prezent îngrijorată pentru fratele său. 

Admiratorii vedetei i-au sărit imediat acesteia în ajutor, iar Natașa a explicat ulterior că a reușit să facă rost de medicamentele necesare, în cele din urmă. „Mulțumesc mult celor care mi-au sărit în ajutor, dar mai ales celor care mi-au făcut rost de aceste picături. Să vă întoarcă înzecit binecuvântările lui Dumnezeu”, a anunțat actrița. 

natasa-raab-sot2.jpg

Natașa Raab și soțul ei au suferit de forme diferite de cancer, însă au reușit să învingă în lupta cu boala
Foto: Facebook

Natașa Raab nu a putut avea copii din cauza cancerului 

Actriţa, care joacă la Teatrul Naţional din Craiova, are aproape 37 de ani de căsnicie alături de soțul ei, însă aceștia nu au copii împreună, din cauza cancerului. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, povestea actriţa în urmă cu ceva vreme. 

natasa-raab-coana-chiva2.jpg

„Coana Chiva” nu are copii, însă își răsfață finii
Foto: Facebook

 

 

 

Loading...

Citește și