Soții Ilie și Ioana Năstase, gest frumos în plin proces de divorț! Unde s-au afișat cei doi la patru ace

ioana-nastase.jpg

Ioana Năstase arată impecabil la vârsta de 43 de ani
foto: arhivă personală

Despărțiți, dar împreună! Deși a depus actele de divorț și nu mai locuiește din luna aprilie cu Ilie Năstase (74 de ani), Ioana Simion (43 de ani) nu poate sta departe de soț. Chiar și ea a mărturisit că, în ciuda neînțelegerilor survenite în ultima perioadă, nu îl va lăsa la greu pe bărbatul cu care căsătorit anul trecut.

Îl duce la piață, îi face cumpărăturile, dar iată că au și botezat împreună. Weekendul trecut, Ioana și Ilie au creștinat un copilaș, la Mânăstirea Izvorul Tămăduirii Crucea, din Constanța. Ioana a purtat o fustă până la genunchi, mulată pe trup, și o cămașă dintr-un material fin, iar nașul Nasty a ales un sacou de lux, cămașă și pantaloni albi.

ioana-ilie-nastase_3.jpg

Ilie și Ioana Năstase, alături de părinții bebelușului
foto: arhivă personală

Nici nu ai fi zis că se află în plin proces de divorț, din contră, arătau ca un cuplu fericit. Au râs, au fost apropiați, iar băiatul Ioanei se înțelege foarte bine cu tatăl vitreg, respectiv, Ilie Năstase.

ioana-ilie-nastase_2.jpg

Ioana și Ilie Năstase au nășit un bebeluș
foto: arhivă personală

După creștinarea finuțului, celebrii nași au petrecut într-un cadru restrâns, la un restaurant de la malul mării. "Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât", declara Ioana Simion pentru Click!. 

Citește și:

EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase a depus actele de divorț: «El a crezut că glumesc»

EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1