Soția lui Ilie Năstase confirmă divorțul: "E decizia mea. Aș minți să spun că există iubire și respect"

ioana-simion-ilie-nastase-deschidere1.jpg

ioana simion si ilie nastase
Ioana Simion şi Ilie Năstase
Foto: Mihai Ionescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pe 4 mai, Click! anunța, în exclusivitate, divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase, după doar un an de căsnicie. Informația a fost confirmată ulterior, sută la sută, la emisiunea "Showbiz report", prezentată de Majda Aboulumosha și de Andrei Ștefănescu la Antena Stars. Iată ce spune Ioana Simion despre despărțirea de fostul mare tenisman:

Ioana (44 de ani) și Ilie Năastase (73 de ani) s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019, iar anul acesta planificaseră să ajungă și în fața altarului. El are la activ cinci mariaje, ea, două: unul care a durat 20 de ani, și pe cel de un an, cu Ilie!

 • ”Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a declarat Ioana în cadrul emisiunii Showbiz Report.
 • "Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”.
 • "Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”
 • ”El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”
 • ioana-simion-sotie-ilie-nastase_1.jpeg

  ilie nastase
  Ilie și Ioana, în ipostaze romantice, pe vremuri
  foto: arhivă personală

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soț

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (43 de ani). În 1980 a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani) şi o fată, Charlotte (29 de ani). Mariajul nu a mers, au divorțat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). 

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta Ilie a divorțat, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție. Bruneta, originară din Constanța, a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani, are un băiat.

Citește și:

EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • ilie nastase ioana simion

  Zilele trecute, cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase a fost surprins la cumpărături. Doamna fostului mare tenisman a afișat o ținută de 10.000 de euro, însă a ținut să clarifice că nici hainele, nici poșeta, și nici mașina cea nouă nu sunt cumpărate de Ilie. ”Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este de la fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el”, a spus Ioana pentru Click!.

 • A dus-o pe proaspăta soţie în gura lupului. Ca să îşi spele păcatele şi să nu îl părăsească, Ilie Năstase se pare că i-ar fi cumpărat Ioanei, un apartament la mare. Până aici nimic anormal, ba chiar de lăudat, doar că proprietatea se află vizavi de apartamentul fostei neveste, Brigitte. Din balconul său situat la etajul şase, Nasty priveşte lejer în dormitorul ei de la etajul unu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5