Smiley, tătic responsabil. Uite ce pregătiri a făcut pentru fetița lui și a Ginei Pistol!

foto5-smiley-gina_copy.jpg

Gina şi Smiley sunt împreună de 3 ani

Smiley și Gina au anunțat anul acesta că devin părinți și au început deja pregătirile pentru venirea pe lume a micuței lor.

Gina Pistol (40 de ani), gazda emisiunii "Chefi la cuțite", de la Antena 1, și-a anunțat deja fanii pe rețelele de socializare că lucrează, între două filmări, la amenajarea casei unde locuiesc. La rândul său, și Smiley (37 de ani) a anunțat că a schimbat mașina cu una mai încăpătoare, în baza unui contract de imagine. Și a publicat pe Instagram o imagine cu noul autoturism, un Jaguar F-PACE, și următorul text. "Pentru că în viața mea apar schimbări, mi-am schimbat și mașina. PS: am lăsat și numărul în poze că să mă salutați dacă ne vedem în trafic", a scris pe Instagram îndrăgitul solist și jurat la "Vocea României", dar și prezentator la "Românii au talent" de la Pro TV. Momentul special pe care cei doi îl așteaptă cu multe emoții va fi în primăvara anului 2021.

smiley-masina.png

Smiley și noua lui mașină, de aproape 50.000 de euro
foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

FOTO Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gina pistol portret

    Miercuri, 9 decembrie, fermecătoarea gazdă a unor emisiuni precum "Chefi la cuțite" și "Asia Express" de la Antena 1, împlinește 40 de ani, motiv de bucurie pentru ea și de surprize pentru apropiații ei. Așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace, Gina își petrece ziua la muncă, însă nu prin alte țări, ca de obicei, ci în București.

  • Sunt frumoși și celebri, dar au preferat ca discreția să le caracterizeze viața privată. Departe de lumina reflectoarelor, Smiley și Gina Pistol și-au trăit povestea de dragoste în secret, trei ani, înainte să se afișeze, oficial, ca un cuplu. Nu au comentat nimic nici atunci când s-a aflat vestea că vor deveni părinți. Click! a surprins, însă, în exclusivitate, primele poze cu Gina Pistol însărcinată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1