Smiley a aruncat cu frişcă în public la concert

smiley_concert.jpg

smiley zi de nastere concert otopeni
Smiley și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Zi de foc pentru Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 27 iulie, când a împlinit 36 de ani. Solistul a ţinut să-și petreacă aniversarea alături de familie și de prieteni.

Seara, pe scena concertului susținut în Otopeni, a avut parte de o surpriză de la oamenii din echipa lui de la HaHaHa Production.

 

La finalul unei piese s-a lăsat un moment de tăcere și pe scenă au urcat colaboratorii solistului, printre care Juno, Dominique și Paul Damixie. Una dintre colege i-a oferit sărbătoritului un tort din frișcă, iar publicul a început să-i cânte „La mulţi ani!”. Smiley s-a emoţionat şi cum fanii din public au început să strige să le dea tort, solistul s-a conformat şi a aruncat prăjitura uriașă din frișcă celor care doreau.

Născut la Pitești, artistul are o carieră de 18 ani. În anul 2001, Smiley a debutat în trupa Simplu, apoi, în 2008, s-a lansat solo. De atunci a câștigat numeroase premii muzicale, are propria casă de producție și de opt ani e vedetă PRO TV. 

12_smiley-2.jpg

Smiley i-a surprins pe spectatori
Loading...
 
 

Citește și

  • smiley familie

    Cântăreţ, prezentator tv, actor în filme şi om de afaceri. Acesta este Tiberiu Andrei Maria, cel pe care cu toţii îl ştim sub numele de Smiley. La 36 de ani împliniţi ieri, cel mai zâmbăreţ artist autohton se poate mândri cu realizări care i-au adus faimă şi bani. E jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” şi ţine concerte în toată ţara. Însă de-a lungul anilor a avut parte şi de alte provocări, emisiuni tv care n-au fost aşa de strălucite, sau proiecte de succes care n-au mai continuat.

  • ponturi weekend concert smiley

    Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a pus la cale un proiect măreț, și anume un turneu național de amploare, care curprinde 15 orașe din România, 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați-surpriză.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1