Smiley a împlinit vârsta de 36 de ani. Cum s-a ales cu porecla care l-a făcut celebru

smiley_familie.jpg

smiley familie
Smiley a sărbătorit împlinirea a 36 de ani alături de familie
Foto: arhivă personală

Cântăreţ, prezentator tv, actor în filme şi om de afaceri. Acesta este Tiberiu Andrei Maria, cel pe care cu toţii îl ştim sub numele de Smiley. La 36 de ani împliniţi ieri, cel mai zâmbăreţ artist autohton se poate mândri cu realizări care i-au adus faimă şi bani. E jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” şi ţine concerte în toată ţara. Însă de-a lungul anilor a avut parte şi de alte provocări, emisiuni tv care n-au fost aşa de strălucite, sau proiecte de succes care n-au mai continuat.

Povestea lui Smiley a început în 1983, în Piteşti, acolo unde s-a născut în familia Maria, fiind botezat Tiberiu Andrei. I-a plăcut muzica de mic şi povestea în interviuri că era un copil care nu stătea o clipă locului.

8-vedete-2.-2col-.jpg

A copilărit la Piteşti

 

În 2001 şi-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă visul nu s-a împlinit. În schimb, datorită lui CRBL a ajuns în Simplu, o trupă de dansatori underground care au schimbat refrenele muzicii lor şi au devenit foarte iubiţi. Prin acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

8-vedete-3.-2col-in-simplu-cu-crbl.jpg

Din 2000, a cântat în trupa Simplu, alături de CRBL

 

Printre oamenii care l-au ajutat şi cu care a colaborat pe mai multe planuri s-au numărat Ioan Gyuri Pascu, Loredana şi soţul ei Andrei Boncea, dar şi Adrian Sârbu. Participă la “Dansez pentru tine”, în sezoanele 2 şi 5, unde prima oară o are parteneră pe Adriela, despre ei zvonindu-se că ar avea o relaţie. După acest proiect, joacă în serialul “Cu un pas înainte”, unde îl interpretează pe Sebastian ‘Seba’ Novinski, un student la Academia de arte, care se îndrăgosteşte de o colegă.

8-vedete-4.-2col-.jpg

A participat la “Dansez pentru tine” în 2006

 

Tot aici, pe platourile de filmare, începe relaţia cu Laura Cosoi, care a durat mai bine de cinci ani. S-au despărţit în 2012, iar în prezent, artistul are o relaţie discretă cu Gina Pistol. Nu se afişează în public împreună şi nici nu vorbesc despre acest lucru. Oricum, amândoi sunt pe picioarele lor, fac reclame şi au casele lor pentru care au muncit din greu.  

8-vedete-5.-2col-familia.jpg

E foarte apropiat de părinţii şi de fratele lui

 

Pe lângă muzică şi televiziune intră şi în afaceri. În 2009, pe când avea doar 26 de ani, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de discuri şi un studio de producţie muzicală unde lucrează cu mulţi prieteni printre care Andra, Feli, Seredinschi şi alţii. Un alt proiect care însă nu a avut un aşa mare succes s-a numit “Mega Clever”, o emisiune prezentată la PRO TV împreună cu Cristina Rus, ex Blondy, alături de trei asistenţi (Adriela, Piticu’ şi Adrian Tapciuc).

8-vedete-antrenorii-vocea-romaniei.jpg

Este jurat la “Vocea României”

8-vedete-vila.jpg

Este mândrul proprietar al unei vile de toată frumuseţea

 

În afară de acestea, Smiley a jucat şi în mai multe  filme, fiind preot în „Naşa” sau pepenar alături de Alex Velea în „Selfie”. Niciodată nu a uitat muzica şi a avut tot felul de colaborări, de la Marius Moga, la Alex Velea, Delia, Uzzi sau Cheloo. Poate nu ştiaţi, dar Smiley şi-a împrumutat vocea şi pentru câteva personaje în filme de animaţie, a apărut în mai multe reclame şi are o mulţime de admiratoare. În plus, a ajuns să lucreze cu foarte mulţi producători de peste hotare, chiar anul acesta având înregistrări cu muzicieni celebrii de afară. 

Are o relaţie discretă cu Gina Pistol

 

Din 2012, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel atâta vreme. În martie 2017 a început să iasă cu Gina Pistol (37 de ani), după ce au participat la un concert. De atunci au tot fost surprinşi la evenimente, Gina apărea la toate concertele solistului sau în culisele emisiunilor de la Pro Tv. Inclusiv vacanţele le-au coincis, dar, evident, şi-au postat poze separat.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1