Smiley anunță cel mai mare turneu național. În ce orașe ajunge artistul

Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a pus la cale un proiect măreț, și anume un turneu național de amploare, care curprinde 15 orașe din România, 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați-surpriză.

“Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că eșți așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ti sunt mereu la fel, că tu că om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul asta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestește Smiley.

smiley_omul_afis.jpg

smiley
Așa arată afișul turneului

“Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul asta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestește Smiley.

Iată în ce orașe ajunge Smiley!

Turneul național va debuta pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor și va continua pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanța, la CCS, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 noiembrie la Ploiești, la CCS, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 16 iulie, în rețeaua iabilet.ro din toată țară.

Citește și:

Smiley a ajuns să doarmă în maşină: “Aţipesc câte 10 minute pe unde pot”

A dat din casă! Fratele lui Smiley, omul din umbră în afacerile familiei

 

 

 

 

Loading...

Citește și