Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în lacrimi la tv: «Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut despre el»

simona1.jpg

simona secrier
Simona Secrier a povestit cu lacrimi în ochi despre pierderea lui Mihai Constantinescu
Foto: captură Pro Tv

Cu greutate și sinceritate, cu lacrimi în ochi și dragoste pentru cel care i-a fost soț, Simona Secrier l-a descris în cuvinte laudative pe Mihai Constantinescu, pe care l-a pierdut la sfârșitul lunii octombrie, după 24 de ani de iubire. "Mihai era o bucurie, nu aveai cum să nu-l iubești sau să nu-ți placă muzica lui", a mărturisit văduva solistului.

La prima apariție tv de la momentul pierderii soțului ei, Simona nu și-a putut ascunde suferința. Cu haine cernite și cu obrajii plânși, cântăreța care i-a fost alături lui Mihai a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a apărut la PRO TV.

 

Simona Secrier a mărturisit că și în clipele în care soțul ei era în comă a crezut că lucrurile se pot remedia. “El avea o putere interioară extraordinară și o credință aparte. Simțeam că va fi bine. Știam că mă aude când e în comă. Îi spuneam vrute și nevrute, ce făceam eu, ce făceau prietenii noștri, îi puneam muzică, îi citeam rugăciuni. Făceam ce simâeam eu că trebuie să fac”, a mărturisit Simona.

Între Simona și Mihai Constantinescu era o diferență de vârstă de 24 de ani

simona.jpg

simona secrier mihai constantinescu
Simona și Mihai au fost împreună 24 de ani
Foto: captură Pro Tv

 

Simona și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în 2017, după o relație de mai bine de 20 de ani. Deși între ei era o diferență de vârstă de 24 de ani, au trecut peste tot și toate, inclusiv peste testul timpului.

"Vârsta nu a fost o problemă pentru noi. Relația și viața noastră au decurs foarte frumos, cu multe momente vesle, fericite. I-a plăcut să se bucure de toate momentele pe care și le-a creat. Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut și că am venit aici singură", a spus, cu greutate în glas, Simona.

Simona Secrier, relație apropiată cu Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai

consta22-23-vedete-mihai-co.jpg

mihai constantinescu simona secrier mihaela constantinescu
Simona Secrier a păstrat o relație apropiată cu Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai
Foto: arhivă personală

 

Deși a rămas fără dragostea vieții ei, Simona se alină cu ideea că are alături familia și prietenii. Printre ei se numără și prima soție a artistului, Mihaela Constantinescu. Aceasta nu numai că a fost cu ei pe parcursul luptei pentru viață a solistului, dar și acum, când Simona suferă și are nevoie de o persoană care să o înțeleagă și să o ajute să ducă greul.

"Mihaela a fost alături de noi toată perioada. Când iubesc, oamenii ajută. Am apucat să-i spun lui Mihai tot ce mi-am dorit să-i spun. Nu am mai apucat să facem lansarea albumuluiu. Așteptam să fie mai bine pentru a face lansarea. Probleme lui au început în februarie, când a făcut o infecție a valvei schimbate de curând și cred că atunci a fost dat puțin peste cap. Nu avea nici imunitatea foarte bună", a mai spus văduva artistului.

 

Citește și:

Înmormântare Mihai Constantinescu. Ce mesaj de iubire i-a scris soția pe coroana de orhidee albe

Care a fost cel mai mare regret din viața lui Mihai Constantinescu. Are legătură cu ambele căsnicii

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1