Simona Secrier, împietrită de durere la parastasul de 40 de zile al lui Mihai Constantinescu

simona_secrier.jpg

simona secrier vaduva mihai constantinescu parastas 40 de zile
Simona Secrier, la parastasul de 40 de zile al regretatului său soţ
foto: captură video Antena Stars

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Mihai Constantinescu, dar soţia regretatului cântăreţ este şi acum tot un monunent de durere. Îmbrăcată în haine de doliu, Simona Secrier s-a ocupat de toate pregătirile pentru parastasul care a avut loc sâmbătă la Cimitirul Ghencea Militar.

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, a ajunssâmbătă  la biserică încă de la primele ore ale dimineţii, însoţită de alţi membri ai familiei. Slujba a avut loc la Sfânta Parascheva din Sectorul 1 al Capitalei, lăcaş de cult unde, de altfel, a fost depus şi trupul neînsufleţit al artistuluui, la sfârşitul lunii octombrie. 

După slujba de la biserică, soţia şi apropiaţii lui Mihai Constantinescu au mers la mormântului cântăreţului de la Cimitirul Ghencea Militar. Aici a avut loc o altă slujbă. Cu chipul împietrit de durere, Simona Secrier a făcut declaraţii emoţionante la 40 de zile de la moartea soţului său. 

mihai_constantinescu_parastas.jpg

mihai constantinescu parastas mormant
Mihai Constantinescu este înmormântat în Cimitirul Ghencea Militar
foto: captură video Antena Stars

"O zi grea! Toate zilele au fost grele. Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici… dovadă sunt prietenii… Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona Secrier la Antena Stars.

Mihai Constantinescu a stat cinci luni în spital

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Artistul a pierdut lupta cu viaţa  în urma unui stop cardio-respirator după cinci luni petrecute în comă la spitalul Floreasca din Capitală. Familia şi cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru o minune şi deşi părea că se simte mai bine, trupul artistului a cedat, lăsând în urmă o soţie devastată de durere şi o fostă nevastă care îl plânge neîncetat.

Primele probleme mari de sănătate ale artistului au apărut în urmă cu 12 ani, când i-au fost montate valve biologice la inimă. Aceasta nu a fost singura operație suferită de artist. În 2017, a fost operat din nou pe cord deschis. ”Operația a fost delicată și dificilă, am sângerat mult și am fost rechemat în sala de operație, dar totul s-a încheiat cu bine. M-am refăcut foarte repede, ceea ce este incredibil”, povestea artistul. În martie 2018, a început din nou să se simtă rău, motiv pentru care și-a anulat mai multe concerte. În 13 mai, a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce fost resuscitat 20 de minute în urma unui stop cardio-respirator. În spital, l-a făcut și pe al doilea, mai grav, însoțit de o hemoragie cerebrală. Nu și-a mai revenit niciodată. În urma lui rămân șlagărele cu care a bucurat milioane de români: “Sus în deal”, “Maria”, “O lume minunată”, “Iubiţi şi câinii vagabonzi”.

 

Citeşte şi:

 

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Abia îşi revenise după cinci luni de comă

Mihai Constantinescu a murit. Mesajele pline de durere ale fostei și actualei soții

Loading...

Citește și

  • inmormantare mihai constantinescu

    Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat urme adânci în sufletul celor care s-au bucurat decenii la rând de șlagărele sale. Mormântul regretatului artist, care s-a stins din viață la 73 de ani, la sfârșitul lunii octombrie, a fost „decorat” cu mesaje și scrisori emoționante de la fani.

  • anastasia lazariuc mihai constantinescu

    Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după ce la mijlocul lunii îşi revenise după patru luni de comă. El suferise un infarct în mai şi era internat de atunci la Spitalul Floreasca. A fost ajutat și vegheat în permanență de fosta și de actuala soție, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier. O altă femeie importantă pentru el, Anastasia Lazariuc, s-a rugat în permanență, iar acum, în ziua înmormântării (31 octombrie) este extrem de afectată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1