Mihai Constantinescu a murit. Mesajele pline de durere ale fostei și actualei soții

consta22-23-vedete-mihai-co.jpg

Mihai Constantinescu și actuala lui soție, Simona, aveau o relație bună cu fosta nevastă a acestuia, Mihaela, ieșind uneori împreună
Foto: Arhivă Click

După aflarea veștii că Mihai Constantinescu a murit, două dintre cele mai importante femei din viața acestuia, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au rămas împietrite de durere, neașteptându-se la această turnură a situației. Acestea au anunțat decesul artistului în mediul online, acolo unde i-au scris acestuia și mesajele lor emoționante de adio.

Mihai Constantinescu a cedat în lupta cu problemele de sănătate de care suferea, chiar dacă doctorii anunțau recent, spre bucuria familiei, a apropiaților și a admiratorilor acestuia, că artistul își revenise din curând din coma în care a stat patru luni. Chiar dacă în trecut au mai circulat știri în spațiul media care anunțau moartea interpretului, de data aceasta decesul acestuia a fost confirmat și de actuala soție a lui Mihai, Simona Secrier, dar și de fosta parteneră a acestuia, Mihalea Constantinescu.

Mesajele dureroase de adio ale fostei și actualei soții a lui Mihai Constantinescu

Cele două femei îndurerate au apelat la rețelele de socializare pentru a-i transmite cântărețului ultimele lor mesaje și gânduri, dar și pentru a-i anunța pe fanii acestuia cu privire la deces. Recent, când pe internet s-a propagat o știre falsă potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi murit atunci, Mihaela Constantinescu a susținut că la auzul veștii împietrise de durere. „Este inuman ce se întâmplă. O să îi dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia.

mihaela-constantinescu.jpg

Mesajul publicat de Mihaela Constantinescu
Foto: Facebook

Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital", a spus Mihaela Constantinescu pentru Click!, la momentul respectiv.

În prezent însă, se pare că Mihaela nu a putut scăpa de ceea ce i-a fost cel mai frică. Ea a fost printre primele persoane care, de altfel, a anunțat și moartea fostului ei soț. „Dragii mei, Mihai a plecat....Îi voi plânge sufletul toată viața mea”, a scris aceasta în mediul online. Chiar dacă au divorțat, iar artistul și-a refăcut viața, Mihaela i-a purtat mereu grija acestuia, vizitându-l adesea la spital cot la cot cu actuala lui soție, după ce cântărețul a suferit stopul cardio-respirator care, în cele din urmă, i-a fost fatal. 

mihai-constantinescu-sarutat-de-sotia-lui_.jpg

Mihai Constantinescu, alături de Simona Secrier
Foto: Arhivă personală

Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu, și-a exprimat la rândul ei sentimentele dureroase ce o încearcă în aceste momente grele, după aflarea veștii morții soțului ei. În dreptul unei imagini cu acesta din tinerețe, Simona a fost prima care a anunțat tragica veste, pe rețelele de socializare. „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu”, a fost mesajul Simonei, care a fost nedezlipită de spitalul în care soțul ei a fost internat, în toată această perioadă. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Toţi ştiu de relaţia de lungă durată dintre celebrul artist şi Simona Secrier, fosta solistă Etno. Puţini ştiu, însă, adevăratele dedesubturi ale relației lor amoroase.

  • mihai constantinescu

    Gabriel Cotabiţă, Andreea Bălan, fostul premier Mihai Tudose, Florin Busuioc sunt doar câteva dintre personalităţile care s-au confruntat cu probleme grave la inimă, fiind în evidenţă fie cu infarct, fie cu stop cardiorespirator. Mihai Constantinescu se află şi el internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă, după ce luni, 13 mai, a suferit un stop cardiac, medicii fiind nevoiţi să-l resusciteze timp de 10 minute. Cu două operaţii pe inimă la activ, îndrăgitul solist ne declara, în noiembrie 2018, că îi ţine pumnii lui Busu să-şi revină după infarctul suferit la Craiova. Acelaşi lucru îl fac acum pentru el toţi colegii, fanii şi prietenii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1