Simona Gherghe și soțul ei aniversează doi ani de la cununia civilă! Ce mesaj a publicat prezentatoarea TV

simona-gherghe-razvan-sandulescu-cununie1.jpg

Simona Gherghe și soțul ei aniversează doi ani de la cununia civilă
Foto Instagram

Aniversare specială în familia Simonei Gherghe! În data de 29 aprilie, a doua zi de Paște, s-au împlinit doi ani de când ea și soțul ei, Răzvan Săndulescu s-au cununat civil, așa că această zi nu putea trece nesărbătorită.

Prezentatoarea TV a publicat în mediul online un mesaj destinat soțului ei, prin intermediul căruia îi mulțumește acestuia pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, de când au decis să-și spună „Da” și să întemeieze o familie de care să fie mândri.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu aniversează doi ani de la cununia civilă

Cei doi soți au împreună o fetiță și o relație de aproape zece ani, iar în curând urmează să întâmpine pe lume un nou bebeluș, prezentatoarea TV fiind însărcinată pentru a doua oară cu un băiețel, motiv pentru care a luat o pauză momentan de la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, lăsând-o pe actrița Cristina Cioran să modereze show-ul.

simona-gherghe-razvan-sandulescu-cununie2.jpg

Simona Gherghe era însărcinată la cununia civilă
Foto Instagram

Simona Gherghe i-a făcut o urare emoționantă partenerului ei de viață, cu ocazia împlinirii a doi ai de la cununia civilă, într-un mesaj publicat pe contul personal de Instagram. Mesajele din partea admiratorilor celor doi nu au întârziat nici ele să apară, internauții urându-le acestora o viață fericită și împlinită în continuare. Ziua în care s-au căsătorit în fața Stării Civile a fost cu atât mai emoționantă pentru cei doi, având în vedere că la acea vreme Simona era însărcinată cu fetița lor, Ana. „Fix doi ani de atunci! Una dintre cele mai frumoase zile din viețile noastre, cu o tonă de emoții și multe, multe zâmbete. Eram în așteptarea Anei, care a și venit, de altfel, după trei săptămâni de la acest moment. La mulți ani”, a scris Simona Gherghe în mediul virtual.

Când va veni pe lume băiețelul Simonei Gherghe și cum se va numi

Despre momentul în care-și va strânge bebelușul în brațe, Simona a povestit la Antena Stars, în urmă cu puțină vreme: „Pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat în momentul în care o să apară și bebe doi. Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată. Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm”.

Simona Gherghe este hotărâtă să-i pună două nume băiețelului. Pe unul dintre ele l-a și ales: „Ioan va fi sigur. Este numele pe care îl poartă tatăl meu, bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru celălalt nume mai negociem”, a mai spus vedeta Antenei 1 la momentul respectiv.

Loading...
 
 

Citește și