Exclusiv! Ce jurat a câştigat «Chefi la cuţite», sezonul șase!

chefi_la_cutite_s6_2.jpg

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite

Antena 1 a încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Click! a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuţite” se difuzează la Antena 1 de două ori pe săptămână, luni şi marţi, având-o în continuare ca prezentatoare pe fermecătoarea Gina Pistol. De această dată, în show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri şi cuţite de aur oferite lor şi concurenţilor.

chefi-la-cutite-echipa-chef-florin-dumitrescu-antena-1.jpg

Valentin Dumitrescu (primul din stânga) și Silviu Nedelea (al doilea din dreapta) sunt concurenții pe care Sorin Bontea "i-a furat" de la Florin Dumitrescu

Sorin Bontea a câștigat „Chefi la cuțite” datorită bonus cardurilor

Filmările s-au terminat deja şi câştigătorul marelui premiu de la „Chefi la cuţite” a fost stabilit. Click! a aflat că sezonul acesta ar fi fost câştigat de chef Sorin Bontea. El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutaţi” de la „concurenţă”. Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite şi i-a „suflat” şi doi concurenţi de bază, pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Unul dintrei cei trei ar fi plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

chefi-la-cutite-antena-1.jpg

chefi la cutite
Echipa câștigătoare. La unul dintre ei va merge marele premiu

Concurenţii care au migrat invers, din echipa lui Bontea în cea a lui Dumitrescu, au fost eliminaţi pe rând. La „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenţii „furaţi” de Sorin Bontea de la chef Florin Dumitrescu a fost Silviu Nedelea, un cunoscut chef. În urmă cu ceva timp, Silviu a fost vedetă Prima TV, la emisiunea gastronomică „Flavours, trei bucătari”, din care a făcut parte şi chef Foa, alias Florin Scripcă. Silviu este expert în bucătăria asiatică şi are experienţă vastă în gastronomie.

 

Loading...

Citește și

  • echipa sorin bontea

    Deşi telespectatorii urmăresc zilele acestea show-ul de gastronomie prezentat de Antena 1, filmările pentru ”Chefi la cuțite” s-au încheiat deja de câteva săptămâni. Click! a aflat cine este câştigătorul şi din echipa cărui chef face parte.

  • Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, îi ţine în continuare, în suspans, pe telespectatori. Deşi cele trei echipe ale chef-ilor Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu se întrec în preparate pe micul ecran, în realitate, filmările s-au terminat şi câştigătorul a fost desemnat!