Siena Vușcan, fetița care a primit golden buzz la Românii au talent, „blocată” în vacanță la bunicii din Turda

siena_vuscan_-_golden_buzz_andra.jpg

Siena Vușcan pe scena de la „Românii au talent”
Siena Vușcan a făcut senzație vineri seara, la „Românii au talent”
Citeste tot despre: 

S-a născut în Statele Unite din părinți români, de cinci ani locuiește în China, iar în România vine în vacanțe, la bunici. La doar 10 ani, Siena Vușcan face senzație cu vocea ei. Ați văzut-o vinerea trecută la „Românii au talent” (PRO TV), cântând operă în chineză. Fermecată, cu „pielea de găină”, Andra a apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în semifinale.

Nu se știe când o vom revedea pe scenă, iar asta nu din cauză că ar fi izolată în China, așa cum se vehicula, ci pentru că reluarea filmărilor emisiunii depinde de evoluția pandemiei, de restricțiile impuse de autorități. Mai mult decât atât, Siena este aici, în România. Locuiește cu părinții și frații ei la Turda, județul Cluj, la bunici. „Sunt la bunicul într-o vacanță prelungită. Trebuia să fiu în China, unde locuim, dar din cauza pandemiei am rămas în România. E ok, îmi place că mă distrez toată ziua. De când răsare soarele, mă trezesc, citesc, apoi cânt o oră, după care mă pune mama să desenez, apoi iar la cântat. Când termin, fug în spatele casei să stau un pic liniștită. Îmi iau apă și fac din pământ figurine. Mă mai joc cu mielușelul Florinel, pe care sper să nu-l taie bunicul de Paște. Seara, când am un pic de timp, cos tot felul de păpuși”, a declarat ieri fetița în emisiunea lui Cătălin Măruță. L-a cucerit și pe el cu energia și zâmbetul ei, așa cum a cucerit-o pe Andra.

siena.jpg

Siena coase tot felul de figurine modelate de ea
Siena coase tot felul de figurine modelate de ea

Siena Vuscan vorbește chineza, engleza și româna, merge la școală în orașul Huangdao, iar acum ține legătura cu profesorii și colegii ei doar prin telefon. Ambii părinți sunt profesori în China: tatăl de economie și mama de desen. Mai are doi frați mai mici, de 6 și 2 ani, și toată familia este în prezent, pe termen încă nedefinit, izolată la Turda.

În China, copila este o adevărată senzație. A a început să cânte singură de la cinci ani, iar la şapte ani a fost remarcată de producătorii unei emisiuni de talente şi chemată la o audiţie. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în limba chineză. Atunci şi-a dat seama că îi place scena şi a început să se pregătească temeinic, aflăm de pe adevarul.ro. Face lecţii de canto de patru ori pe săptămână, participă la diverse emisiuni în China, cântă şi filmează, joacă inclusiv în reclame, filme artistice şi seriale.

Vezi mai jos prestația ei de la „Românii au talent”!

Loading...