EXCLUSIV Ce se întâmplă cu live-urile Românii au talent, care ar trebui să înceapă în mai. Vești proaste pentru fani

juriul_romanii_au_talent.jpg

Juriul „Românii au talent”
Juriul „Românii au talent”
foto: PRO TV

„Românii au talent”, emisiune care se difuzează vineri seara la PRO TV, are în acest moment emisiuni înregistrate în perioada octombrie-noiembrie 2019. Este motivul pentru care vedem public în sală, concurenți din alte țări, îmbrățișări și voie bună. De la jumătatea lunii mai, însă, ar trebui să se treacă la următoarea etapă, a live-urilor. În situația pandemiei și a restricțiilor, acest lucru nu va mai fi posibil. Reprezentanții PRO TV au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce măsuri se vor lua.

Sezonul 10 „Românii au talent” a început pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut. Au participat zeci, sute de concurenți din toată lumea, pe care îi vedem în această perioadă pe scenă. „Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Este de menționat faptul că mulți concurenți buni sunt din străinătate și, dacă se mențin restricțiile, nu ar putea ajunge în România. De asemenea, o filmare fără public nu e luată în calcul, fiind cu toții conștienți că fără oameni în sală ar scădea mult din atmosfera și farmecul acestui concurs. Toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor.

Și alte emisiuni ale trustului au suferit modificări. Serialul Vlad, care nu avea episoade filmate în avans, nu se mai difuzează de trei săptămâni. În schimb, actorii intră live, de acasă, în contact cu publicul, în fiecare luni seara. Și filmările la ”Ce spun românii” și „Las Fierbinți” sunt oprite momentan. Emisiunea și serialul se difuzează în continuare la tv, dar cu episoade „best-of” din sezoanele trecute.

Citește și:

Bătută, abandonată, umilită. Cine e Aura Marcu, stewardesa cu trecut crâncen, care l-a uimit pe Florin Călinescu

Secretul lui Erno Varga, de la «Românii au talent». Și-a iertat mama, dar nu o mai vrea în viața lui: «Mi-e frică, am tot fugit de ea»

Loading...
 
 

Citește și

  • sara ardeleanu

    Ediția de vineri, 20 martie, a emisiunii "Românii au talent", difuzată de PRO TV, ne-a adus un nou golden buzz din cele 10 disponibile în acest sezon. De data aceasta, Mihai Petre a fost cel fermecat de talentul unei concurente. Sara Ardeleanu, micuța în vârstă de 10 ani, ne-a uimit prin dezinvoltură, carismă și numărul de dans incredibil. Ea fost trimisă direct în semifinală, unde se luptă mai departe pentru premiul de 120.000 de euro.

  • Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 170 de cazuri noi de COVID-19 - fiind pentru a şaptea oară luna aceasta şi a treia zi consecutivă când sunt consemnate peste 100 de cazuri - şi un deces, înregistrate în ultimele 24 de ore. Nu a fost raportat niciun deces anterior. 49 de pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi la ATI. Nouă judeţe nu au raportat nicun caz nou.