Şi ele au avut sarcină grea, dar şi-au revenit spectaculos!

colaj-de-3-dive.jpg

Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu şi Elena Băsescu
Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu şi Elena Băsescu, în perioada în care erau însărcinate
fotografii: Click! / Mediafax

Lavinia Pârva, soţia lui Ştefan Bănică, nu este singura gravidă celebră care s-a confruntat cu o sarcină mai grea. Nimic nu este mai important decât bebeluşul şi sănătatea lui, dar trebuie să recunoaştem că retenţia de apă, numită şi edem, creeaza discomfort în timpul sarcinii. Vestea buna e că, dupa naştere, organismul îşi revine la normal, aşa că Lavinia, care va naşte luna viitoare, nu are de ce să-şi faca griji. Iată cum şi-au revenit celelalte mămici celebre!

Nicoleta Luciu s-a îngrăşat câte 35 kg la ambele sarcini

Fosta deținătoare a mai multor titluri de miss, Nicoleta Luciu (38 de ani) a avut un corp superb. Cu formele senzuale l-a cucerit pe actualul soț, Zsolt Csergo, însă talia ei a suferit modificări atât la prima sarcină, în 2008, când l-a adus pe lume pe Zsolt jr., cât și la a doua, în 2011, când i-a adus pe lume pe tripleții Kim, Karoly și Kevin. Nici mai mult, nici mai puțin de 35 de kilograme a luat în greutate la fiecare sarcină. Însă Nicoleta şi-a revenit la rapid imediat după ce a născut cu un program bine pus la punct.

2-bd-1fdsa.gif

Dacă Elena arată impecabil după două sarcini, Bogdan a început să facă burtică
Foto: Mihai Ionescu

Elena Băsescu a ajuns la 90 de kilograme

Primele două sarcini i-au transformat total silueta Elenei Băsescu (39 de ani). Acul cântarului ajunsese la aproape 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare. Acum, după 3 sarcini, arată impecabil la 39 de ani.

mihaela-radulescu.jpg

mihaela radulescu
Așa iese Mihaela Rădulescu la cină cu Felix. adoră să îşi etaleze silueta impecabilă
foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu: “Cu 32 kg în plus, gazela din mine semăna cu o raţă legănată”

La finalul lunii iulie 2004, Mihaela Rădulescu (49 de ani) a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Ayan. Pe parcursul sarcinii, aceasta s-a îngrășat 32 de kilograme. ”Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti. Eram o grasă nefericită!”, spunea Răduleasca pe atunci. După sarcină, a slăbit rapid. ”După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care la mine a durat șase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată’, a povestit Mihaela Rădulescu, în 2013, pe blogul ei.

lavinia-parva_3.jpg

Lavinia Parva
Soţia lui Ştefan Bănică va naşte luna viitoare un băieţel
foto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva va naşte luna viitoare

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi sarcina avansată nu o mai lasă să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Ce mult a slăbit Elena Băsescu! Cum a apărut la plajă

 

Loading...

Citește și

  • S-a internat pe 14 septembrie la Polizu, cu aproape 100 kg şi a fost externată pe 11 octombrie, cu trei bebeluşi minunaţi în braţe. Nicoleta Luciu are acum 85 kg, dar a decis să amâne cura de slăbire până după alăptare. Totuşi, şi-a pregătit din timp dieta salvatoare.

  • elena basescu iubit nou divort syda

    Divorţul de Bogdan Ionescu a lăsat urme adânci nu doar în sufletul Elenei Băsescu, ci şi asupra fizicului ei. Bruneta a slăbit enorm, iar ultima imagine recentă cu ea în costum de baie o înfăţişează într-o variantă mult schimbată. Dacă nu i-ar avea pe cei doi copii din mariajul cu Syda lângă ea ai zice că mezina familiei Băsescu este o adolescentă care se joacă la malul mării spre amuzamentul prichindeilor.