Ce mult a slăbit Elena Băsescu! Cum a apărut la plajă

elena.jpg

elena basescu iubit nou divort syda
Elena Băsescu s-a întâlnit noaptea cu un tânăr arătos
foto: arhiva personală

Divorţul de Bogdan Ionescu a lăsat urme adânci nu doar în sufletul Elenei Băsescu, ci şi asupra fizicului ei. Bruneta a slăbit enorm, iar ultima imagine recentă cu ea în costum de baie o înfăţişează într-o variantă mult schimbată. Dacă nu i-ar avea pe cei doi copii din mariajul cu Syda lângă ea ai zice că mezina familiei Băsescu este o adolescentă care se joacă la malul mării spre amuzamentul prichindeilor.

Elena Băsescu (37 de ani) a fost mereu preocupată de felul în care arată şi pe lângă operaţiile estetice la care s-a supus de-a lungul timpului, bruneta a reuşit după fiecare sarcină să tragă din greu cu tratamente corporale şi sport intensiv ca să revină la dimensiuni de fotomodel, scăpând de cele 25 de kilograme acumulate. Şi toamna trecută Elena Băsescu a făcut furori pe plajă, la mare, când ea şi Bogdan Ionescu (38 de ani) pozau în familia perfectă. La scurt timp după weekend-urile prelungite pe Litoral, bruneta a anunţat pe Facebook că s-a separat de tatăl copiilor ei după un mariaj de patru ani şi că deja cei doi locuiesc separat. De atunci, Elena a devenit un monument de tristeţe, la câteva săptămâni după anunţul separării fiind surprinsă de fotoreproterii Click! copleşită de griji şi de gânduri, dar şi extrem de slabă. Nici acum nu pare că silueta ei a suferit modificări mari.

elena_basescu.jpg

elena basescu costum de baie litoral copii
Elena Băsescu s-a jucat la malul mării cu cei doi copii ai ei
foto: arhiva personală

Aflată la mare cu cei doi copii ai săi, Sofia Anais (3 ani şi 9 luni) şi Traian jr. (2 ani), bruneta s-a expus într-un costum de baie sexy, dar parcă formele i-au intrat la apă, iar talia este atât de subţire că ar putea fi cuprinsă cu mâinile.

După separare, Bogdan Ionescu a rămas în apartamentul conjugal şi s-a afişat recent în compania Mariei Grigoriu, un cunoscut fotomodel, cu care şi-a refăcut viaţa sentimentală, iar Elena locuieşte cu copiii în cartierul rezidenţial “Stejarii”.

 

 

Loading...

Citește și

  • Cei care obişnuiesc să se bronzeze pe cea mai de fiţe plajă din Mamaia au parte de „spectacol” weekend de weekend. Acolo vin să-şi etaleze costumele de baie toate vedetele cu bani de la noi. Zilele trecute a fost rândul Elenei Băsescu să atragă privirile.

  • “Oglindă-oglinjoară cine-i cea mai sexy şi bronzată fată de la mare?” Dacă e să ne luăm după imaginile surprinse de fotoreporterii Click! weekendul acesta pe Litoral, Elena Băsescu nu are adversară. Deşi a trecut prin două sarcini şi are 36 de ani, bruneta arată impecabil în costum de baie.

  • Deşi au existat zvonuri încă din această primăvară că Elena şi Bogdan Ionescu, alias Syda, ar avea grave probleme în căsnicie, nimeni nu a mai crezut nimic când i-a văzut pe cei doi la malul mării, alături de copiii lor, Sofia Anais (3 ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). Toată vara, protagoniştii noştri au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe litoral, la Mamaia, unde Elena a întors toate capetele cu trupul bine lucrat la sală. Nici seara, foştii soţi nu s-au plictisit, ci s-au distrat în cluburile de fiţe până în zorii zilei, semn că se simţeau bine unul în compania celuilalt.

  • Ce viaţă de telenovelă au Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu! La nouă luni de când au divorţat, fiecare a luat-o pe drumul lui. EBa este mamă cu normă întreagă pentru cei doi copii, iar fostul soţ se distrează alături de noua cucerire. Syda s-a cuplat cu o bombă sexy şi se afişează peste tot cu ea.

  • elena basescu

    De când s-a aflat cu cine a înlocuit-o Bogdan Ionescu pe Elena Băsescu toţi ochii sunt aţintiţi asupra noii partenere, fotomodelul Maria Grigoriu. Tânăra se află într-o vacanţă exotică în Santorini, unde îşi etalează trupul fără cusur la piscină. Zilele acestea a fost destul de cald şi în România, motiv pentru care şi Elena Băsescu s-a expus, coincidenţă sau nu, la piscina complexului unde locuieşte cu cei doi copii, tot în costum de baie.

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.