Și-au luat case cu banii de la Survivor! Elena Ionescu și Simona Hapciuc au reușit să se mute cu copiii în noile lor locuințe

Simona-hapciuc-elena-ionescu.jpg

Elena ionescu si simona hapciuc
Simona Hapciuc și Elena Ionescu și-au luat locuințe noi cu banii câștigați la Survivor România
Foto: Instagram / colaj Click!

După ce a câştigat anul trecut reality-show-ul “Survivor România”, Elena Ionescu ne mărturisea, în exclusivitate, că, după ani de zile de stat în chirie, îşi va cumpăra un apartament pentru ea şi fiul ei Răzvan.

Acum, solista se bucură că s-a putut muta şi ne-a povestit ce proiecte mai are. De când s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la primul “Survivor România”, reality-show de la Kanal D, unde a câştigat premiul de 250.000 de lei (circa 50.000 de euro), viaţa Elenei Ionescu (32 de ani) s-a schimbat şi este înfloritoare. 

2-elena_canjjjapea_noua_copy.jpg

Ieri a venit şi canapeaua

Şi-a făcut ce schimbări de look a vrut, a cântat alături de Giani Kiriţă, de Doru Isăroiu de la Red Parlament şi acum colaborează cu Tom Boxer, Rigo Fuego & Richy B la piesa “Favela”. 
În plus, filmează cu fiul ei Răzvan pentru reality-show-ul “Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. 
Dar cea mai importantă schimbare din viaţă este aceea că are apartamentul ei şi nu mai plăteşte lună de lună chirie. 

3-ttelena_copil_copy.jpg

Cântăreaţa face toate eforturile pentru fiul ei, Răzvan, 3 ani

“Îmi merge bine. Da, am reuşit, mi-am cumpărat un apartament cu patru camere, pe care l-am transformat în trei camere. De două săptămâni ne-am mutat şi noi, este doar pe jumătate mobilat, dar le facem uşor-uşor pe toate. Important este că suntem la casa noastră şi visul a devenit realizabil, acela de a lua o locuinţă pentru mine şi Răzvănel”, ne-a povestit în exclusivitate solista. 
Anul trecut, ea ne mărturisea în exclusivitate ce scopuri are, care iată că s-au împlinit “Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată ca să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, ne spunea anul trecut fosta solistă de la Mandinga. 

Şi Simona Hapciuc şi-a luat apartament

4-simkkona_in_bucatarie_copy.jpg

Simona ne-a prezentat bucătăria şi dressingul

Şi Simona Hapciuc, actriţa şi sportiva care a participat anul acesta la “Survivor” s-a mutat deja în casă nouă cu banii câştigaţi în Republica Dominicană.

5-hapcggiuc_in_dressing_1_copy.jpg

Simona ne-a prezentat bucătăria şi dressingul

Vedeta are destul loc pentru haine, loc pentru pantofi şi cizme, dar şi spaţiu suficient să-şi facă exerciţiile fizice. 

6-sport_rrsimona_copy.jpg

În living îşi poate face liniştită exerciţiile zilnice

„Maşina mea este burduşită de bagaje, printre care şi o oglindă super-mare. Merg să le duc la noul apartament şi bineînţeles că va trebui să le car de una singură. V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 şi bineînţeles că nu am lift. Aşa că fac sală şi în seara asta!”, le-a povestit fosta concurentă de la “Survivor” fanilor ei de pe Instagram.
Loading...
 
 

Citește și

  • Anul 2020, anul pandemiei, a fost unul cu noroc pentru Elena Ionescu (32 de ani). Fosta solistă a trupei Madinga a fost desemnată marea câştigătoare "Survivor România" 2020. Show-ul de la Kanal D i-a schimbat viața, căci Elena s-a întors de la Survivor România, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere, așa cum a visat. Elena Ionescu urmărește acum cu sufletul la gură noul sezon de la Survivor România, retrăind emoțiile și sentimentele de pe vremea când era concurentă. Are deja favoriți în competiție și a oferit câteva sfaturi celor două echipe în exclusivitate, prin intermediul unui interviu acordat pentru Click!.

  • Simona Hapciuc (31 de ani) este foc și pară după eliminarea de la Survivor România! Vedeta consideră că a fost jucată pe degete de către colegii din din echipa Faimoșilor, în special de către băieți, care vor să elimine toate fetele din competiție. Simona a dezvăluit, în exclusivitate într-un interviu pentru Click!, care sunt jocurile perfide la care băieții din echipa Faimoșilor recurg pentru a ajunge în finala competiției. Există și un top al fetelor ce trebuie eliminate pe rând!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1