EXCLUSIV Scandal la emisiunea cu mămici. Sânziana, replică pentru Oana Roman și Cristina Șișcanu: “Nu era nevoie de fițele voastre"

cristina-siscanu-sanziana-buruiana-oana-roman.jpg

Cristina Șișcanu, Sânziana Buruiană și Oana Roman
foto: Instagram

În loc de mămici cu lipici, avem parte mai nou de mămici cu...arici! Sau mai bine zis de mămici puse pe scandal. Asta de când în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată de Antena Stars, și-au făcut apariția încă două vedete cu copii: Oana Roman (cu fetița ei Izabela) și Cristina Șișcanu (cu Petra). Nici bine nu au dat nas în nas cu vechile protagoniste ale emisunii, Sânziana Buruiană și Elena Ionescu, că a început scandalul. Astfel, cea mai recentă emisiune a semănat mai degrabă cu un câmp de bătălie între mămici.

Plecate toate la o pensiune din Sibiu, la o ieșire cu copiii la munte, pentru a filma, Oana Roman și Cristina Șișcanu s-au delimitat de la bun început de Sânziana Buruiană și de Elena Ionescu. Astfel, în emisiune deja s-au făcut două găști distincte, care au început prin a-și trimite înțepături până s-a ajuns la acuze și un scandal. Totul a început de la faptul că Oanei Roman și Cristinei Șișcanu nu le-a convenit deloc pensiunea aleasă de echipa emisiunii, așa că au plecat să stea separat de restul lumii, la hotel de cinci stele, ceea ce le-a scos din sărite pe celelalte două protagoniste, mai ales pe Sânziana Buruiană, venită la munte cu soțul, Nicoale Zuluf, și cu cele două fetițe.

Sânziana Buruiană: "Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu"

”Nici nu au băgat-o în seamă pe Elena. Eu sunt de partea Elenei. Și după aceea au început cu înțepăturile și la adresa mea. S-a luat al meu de ele, le-a zis că le-ar duce la biserică și la cimitir în fiecare zi, să nu mai facă diferențe între oameni, să vadă că toți tot la cimitir ajungem. Cât despre Roxana Vancea, ea nici nu ne-a onorat cu prezența. Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu, nu am venit să stăm la cinci stele. Așa e, m-aș duce și eu la spa și la jacuzzi, dar dacă copilul meu e fericit, sunt și eu fericită. Este bine să ne lăsam fițele acasă! Sau ne luăm o mașină mai mare unde să încapă și fițele, și orgoliile, și tot. Nu știu cum se va desfășura emisiunea în continuare, acum chiar nu era cazul să avem parte de fițele astea ale lor”, a declarat, indignată, Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru Click!.

Nicolae Zuluf îi ia apărarea soției

Prezent și el la escapada de la munte, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei, a luat și el atitudine împotriva Oanei Roman și a Cristinei Șișcanu: “Când le văd așa prețioase și mândre, că nu bagă ele în seamă pe oricine! Mai era unul la tv care zicea că era la alt nivel, că e Dumnezeu. Păi, ce vedetă ești tu, mă? Eu când mă duc la cimitir, văd acolo numai vedete, Ciuculete, ăștia etc. Azi ești, mâine nu mai ești. Când văd vedete de-astea, mi se urca sângele la cap!”, a spus acesta consternat de atitudinea celor două „dive” în emisiune.

sanziana-si-zuluf.jpg

sanziana si zuluf
Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf
Foto Arhivă personală

Cristina Șișcanu către Elena Ionescu: ”Ai furat orez să câștigi Survivor!”

Conflictul între mămici nu s-a oprit aici, dimpotrivă, avea să explodeze atunci când, la pauză, cu camerele oprite, Cristina Șișcanu a făcut o acuzație gravă la adresa Elenei Ionescu, câștigătoarea ultimei ediții Survivor România. „Așa câștigă unii, furând orezul altora”, a spus aceasta, stârnind furia fostei cântărețe de la Mandinga. “Când toată lunea se pregătea să plece, echipa de emisie închisese camerele, Cristina a aruncat deja vorba: uite cum câștigă unii care fură orezul! Șișcanu are ceva cu Elena de la Survivor”, a mai povestit Sânziana Buruiană pentru Click!

Elena Ionescu: ”Le faci pe la spate, urât! Ești frustrată că ai plecat prima!”

Elena Ionescu nu a mai rezistat acuzelor făcute de Cristina Șișcanu și s-a dezlănțuit în emisiune.„Dacă furam orezul așa cum zici tu, trebuia să mai fure și alții. Dar eu înțeleg, când vii acasă și nu se mai întâmplă nimic după. Mă ignori acum. Mi-ar plăcea să-mi spui personal. Preferi să le faci pe la spate, urât! Normal că ești frustrată că ai plecat prima de acolo”, a spus Elena, în emisiune. Cristina Șișcanu nu a vrut să se certe de față cu copiii, dar la testimoniale a jignit-o din nou pe cântăreața de la Mandinga. “Pe noi ne desparte un ocean, femeia e foarte agresivă, e foarte modestă intelectual”, a spus ea. Cele două au fost colege în echipa Faimoșilor, la Survivor România sezonul 1.

elena-ionescu.jpg

elena ionescu
Elena Ionescu a câştigat Survivor România

Elena Ionescu: "Cristina șișcanu este obișnuită să fie în centrul atenției doar prin conflicte"

Emisiunea „Mămici cu de pititci cu lipici” stă pe un butoi cu pulbere, odată cu intrarea în show a Cristinei Șișcanu și a Oanei Roman. Cristina Șișcanu nu pare să-și fi încheiat socotelile începute încă de la „Survivor România”, cu Elena Ionescu. „Am rămas cu un gust amar referitor la incidentul dintre mine și Cristina! Nu m-a deranjat când mi s-a spus că și ea va face parte din acest proiect, din sezonul 2 de Mămici de pitici cu lipici! După cum bine știți, singura tangență pe care eu cu ea am avut-o, necunoscându-ne personal, a fost la emisiunea Survivor, unde chiar și după ce a fost prima care a ieșit a simțit nevoia să mă jignească de nenumărate ori la tv, fără ca eu să am un drept la replică! Eu nu sunt un om conflictual, iar de cele mai multe ori tac și vreau să aplanez orice discuție în contradictoriu, mai ales într-un astfel de show, în care ar trebui să fim un exemplu pentru copiii noștri și pentru oamenii care ne privesc!", a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Click!.

"De când a intrat în emisiune, am simțit-o cum aștepta să mă atace cu orice moment, emanând niște răutăți gratuite, ca și vorba pe care a spus-o în emisiune, atunci când camerele s-au oprit și întreaga echipă de filmare era de față. A afirmat că la Survivor e foarte ușor pentru ea și că ar mai putea participa o dată, că doar «câștigă cel care fură mai mult orez»! Cum este obișnuită să fie în centrul atenției în emisiuni doar prin conflicte și nu prin performanță, aș fi crezut totuși că experiența de 2 săptămâni de stat în junglă, unde singurul punct pe care l-a obținut pe traseu a fost doar în echipă cu mine, ar putea să o schimbe! N-o să dau curs acestor provocări, însă sper să fie conștientă că acest atac personal este mai mult decât atât și că afirmațiile pe care le face, nefondate, s-ar putea întoarce împotriva ei!”, a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Ce decizie a luat Sânziana Buruiană legat de botezul fiicei sale, Antonia

Oana Roman se întoarce în televiziune: "A venit ca un balsam pe suflet". La ce emisiune o poți urmări

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1