Show-ul "Românii au talent" va avea două ediții pe săptămână. Când revine la PRO TV

juratii_romanii_au_talent.jpg

Juriul "Românii au talent", cu Alexandra Dinu în locul lui Mihai Petre
foto: PRO TV

Așteptarea a luat sfârșit, iar 2021 pare că intră în normalitate, cel puțin pe micul ecran. PRO TV a anunțat data de începere a celui e-al 11-lea sezon al emisiunii "Românii au talent".

Sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent" începe pe 5 februarie, la PRO TV. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.

"Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână!", se arată în comunicatul PRO TV.

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Petre spune adevărul despre plecarea de la PRO TV: «O așa veste te ia mereu pe nepregătite»

EXCLUSIV De ce a plecat Mihai Petre de la "Românii au talent". Culisele despărțirii de PRO TV

Loading...
 
 

Citește și