Mihai Petre, afară din juriul "Românii au talent"! Alexandra Dinu îi ia locul

alenadradinu87889.jpg

alexandra dinu
Alexandra Dinu, noul membru al juriului "Românii au talent"
Sursă foto: Arhivă personală

Toamna aduce reînceperea emisiunilor așteptate cu drag de telespectatori. "Românii au talent" promite și anul acesta să reunească oameni cu pasiuni ridicate la nivel de artă, dar și persoane ale căror povești de viață nu pot lăsa indiferent pe nimeni. Prima surpriză pe care o oferă emisiunea este componența juriului. Mihai Petre a cedat scaunul de jurat al emisiunii unei prezențe feminine cuceritoare. Iată despre cine este vorba!

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! 

alexandra-dinu.jpg

alexandra dinu
Alexandra Dinu îl va înlocui pe Mihai Petre în noul sezon al emisiunii de talente
Sursă foto: Arhivă personală

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu(39), o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas. 

juratii-romanii-au-talent-1024x683.jpg

romanii au talent
Mihai Petre nu va mai face parte din juriul "Românii au talent"
Sursă foto: PRO TV

 

În urmă cu doi ani, frumoasa actriță fura toate privirile atunci când a apărut alături de Adrien Brody, la avanpremiera "Bullet Head", desfășurată într-un mall din Capitală. Într-un costum negru, care i-a venit ca turnat, cu o camaşă albă impecabilă, cravată şi un fular ascuns sub sacou, Brody şi-a făcut apariţia pe covorul roşu cu zâmbetul pe buze, semn că se simțea cu adevărat bine în vizita în România. Actorul de 46 de ani nu a ratat ocazia de a se fotografia cu partenera sa de film, Alexandra, care a impresionat şi ea cu ţinuta şic, similară cu cea a lui Brody. 

img_1766.jpg

alexandra dinu si adrien brody
Adrien Brody și Alexandra Dinu
Sursă foto: Sever Gheorghe

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților, va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1