Se desparte fiica Andreei Esca de iubitul cântăreț? Ce mesaj a publicat Alexia Eram

mario-fresh-alexia-eram2.jpg

Se gândesc Alexia Eram și Mario Fresh la despărțire?
Foto Instagram

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, au publicat în mediul online o imagine în care purtau niște tricouri asemănătoare, „de cuplu”, inscripționate însă cu mesaje care i-au pus pe gânduri pe admiratorii lor. Să fie oare aceasta modalitatea prin care cei doi își anunță despărțirea?

Știm cu toții că iubirea și distanța sunt concepte ce nu se prea „împacă” unul cu celălalt. După ce a decis să-și continue studiile în străinătate, la Londra, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost nevoită să se gândească foarte bine dacă își dorește să pună cariera sa mai presus de relația serioasă pe care o avea de ceva vreme cu unul dintre „fiii adoptivi” ai lui Alex Velea, Mario Fresh. 

Alexia Eram și Mario Fresh se gândesc la despărțire?

Deși la început cei doi și-au jurat iubire veșnică și nu s-au gândit nicio că distanța îi va afecta în vreun fel, având în vedere că puteau comunica la orice oră prin intermediul rețelelor de socializare, iată că acum cei doi îi lasă pe admiratorii lor să se întrebe dacă nu cumva urmează o despărțire. Și asta nu din senin, ci din semnele subtile pe care tinerii le dau de înțeles în mediul online.

alexia-eram-mario-fresh-despartire.jpg

Imaginea care a stârnit îngrijorarea fanilor cuplului
Foto Instagram

Recent, Alexia a publicat o imagine în care apare alături de iubitul ei, ambii purtând „tricouri de cuplu”, cu tematica jocului „Mario”, însă mesajele ce erau inscripționate pe ele au fost cele care au pus fanii pe gânduri. „Mulțumesc, Mario, dar prințesa ta e într-un alt castel” și „Mulțumesc, Mario! Misiunea ta s-a terminat”, au fost cele două mesaje purtate de cuplu pe tricouri, iar prietenii lor virtuali s-au grăbit să îi întrebe dacă acest lucru indică o despărțire. „V-ați despărțit?! Sper că nu, dar din mesajul ăsta așa pare..”, le-au scris fanii. 

Chiar dacă cei doi se vizitează și Alexia vine destul de des în România, există posibilitatea ca tinerii să se fi gândit că o relație în adevăratul sens al cuvântului nu poate fi trăită numai prin mesaje sau convorbiri telefonice, oricât de mult și-ar dori partenerii. În imaginea în cauză cei doi sunt, totuși, tandri unul cu celălalt, semn că dacă ar fi, într-adevăr, vorba de o despărțire, aceasta este de comun acord și nu există vreo ceartă la mijloc. Momentan, deșii fanii lor i-au tot întrebat, Alexia și Mario nu au dorit să clarifice situația, ci au lăsat, mai degrabă, să domnească misterul asupra viitorului lor împreună ca și cuplu. 

Există și posibilitatea ca acele mesaje să fie doar de amuzament și să nu existe o legătură între ele și realitate, însă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că, în urmă cu ceva vreme, Alexia și Mario vorbeau chiar de...căsătorie. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1