Sex la Insula Iubirii! Cine sunt protagoniştii scenelor fără perdea

insula_iubirii.jpg

insula iubirii marinela cristi sex
Marinela şi Cristi nu s-au mai ferit de nimeni şi de nimic
foto: captură video Antena 1

Prima noapte de amor s-a derulat în Thailanda la Insula Iubirii după doar 11 zile, timp în care o concurentă a cedat avansurilor ispitei. Marinela a uitat de camerele de filmat şi a dat frâu liber hormonilor, iar cel care a convins-o să ofere scene fără perdea întregii ţări a fost Cristi.

Cuplul Marinela Mavrodin (19 ani) -Iulian Chiru (24 de ani) din Buzău este istorie. După seara de luni (8 octombrie) de la Insula Iubirii (Antena 1) este mai clar ca niciodată că înre cei doi nu mai există şase de vreo reconcilere. De altfel, blonda şi partenerul ei cu care a venit de acasă, şi-au spus "adio" în urmă cu mai bine de trei săptămâni.

mari_si_iuli.jpg

marinela iulian insula iubirii
Marinela şi Iulian au fost primul cuplu care s-a destrămat
Foto: arhivă personală

Şi-ai tăiat brăţările care îi uneau, iar Mari s-a lăsat nu doar atinsă şi sărutată de Cristi şi a pornit un adevărat joc la seducţiei în dormitor. Scene fierbiţi s-au derulat între cei doi, care au uitat că sunt monitorizaţi de camerele de luat vederi.

cristi.jpg

cristi ispita insula iubirii
Cristi (22 de ani) este ipsita care a sedus-o pe Marinela
foto: captură video Antena 1

Dar cum au ajuns cei doi să ducă relaţia în pat? Ei bine, nici nu a fost prea greu, căci Marinela îşi dorea încă de la început o partidă de amor cu ispita ei şi nici nu a ascuns acest lucru.  

marinela.jpg

marinela cristi insula iubirii
Marinela şi Cristi s-au distrat la petrecere şi apioi s-au mutat în dormitor
foto: captură video Antena 1

După o petrecere de pomină, în ambele grupuri, tinerii s-au retras în dormitor şi după un început timid, în care au părut că mai mult se joacă, au avut parte de prima noapte de amor.

 

 

Loading...
 
 

Citește și