“Scena îmi ia din durere!” Doina Spătaru își alină dorul de Mălina Olinescu prin muzică

mare_-_doina-spataru-cerbul-de-aur-2018.jpg

doina spataru
Doina Spătaru uită de toate problemele pe scenă

Se mișcă bine, vocea ei e la fel de melodioasă ca la debut și e o prezență foarte elegantă. Doina Spătaru a împlinit 71 de ani în ianuarie și se menține admirabil. Deși acum cinci ani a anunțat că se retrage definitiv de pe scenă, colegul Petre Geambașu (75 de ani) nu o lasă deloc să facă asta. Mama regretatei Mălina Olinescu, artista care s-a stins în 2011, a oferit un interviu pentru Click!.

Cât trăiești nu te resemnezi cu moartea propriului copil, însă încerci să te obișnuiești cu durerea. Așa se întâmplă și în cazul Doinei Spătaru după ce în decembrie 2011 și-a pierdut unica fiică, pe Mălina Olinescu. Am întâlnit-o pe eleganta doamnă cu ocazia evenimentului „Dance Hero” (prima competiție internațională a pasionaților de dans), unde a a avut un program muzical de aproape șase ore alături de bandul lui Petre Geambașu. Doina a cântat și i-a fost remarcată verva. „De vreo cinci ani am tot zis că mă retrag, dar colegii mi-au zis că nu e cazul. M-am gândit și eu ca acest moment să nu fie dintr-o dată, ci treptat, aparițiile mele sunt din ce în ce mai rare, totuși am grijă să nu ating momentul penibiliul, să fiu o «prăfuită»”, ne-a spus artista.

Doina Spataru si Malina Olinescu.jpg

Doina Spataru si Malina Olinescu
Doina îşi revine cu greu după decesul fiicei sale, Mălina

Doina Spătaru: "Am și zile mai bune, zile mai proaste"

Deși are o carieră de aproape trei decenii pe scenă, doamna muzicii ușoare românești încă mai are emoții când ajunge în fața publicului. Nu poate să părăsească definitiv cariera pentru că muzica îi alungă durerea din suflet. „Emoții sunt de fiecare dată când urc pe scenă, pentru că nu ești artist fără aceste emoții, pentru mine fiecare apariție e un  prilej de a transmite bucuria de a trăi fiecare zi din viață și îmi încarc bateriile. Nu am întotdeauna bună dispoziție, dar mi-o recapăt pe scenă, e un moment de dăruire. Pot să spun că tot cea ce am în suflet mai dureros scena mă ajută să se mai ducă din durere și îmi dă putere să merg mai departe. Cât despre cum îmi întrețin vocea, am grijă să nu răcesc, fac o oarecare încălzire acasă și merg cu sufletul plin de acele ganduri bune. De-a lungul anilor, când cântam mult, iar corzile vocale fiind suprasolicitate, aveam grijă să tratez cu aceleași remedii naturale”, ne-a spus artista.

doina-spataru.jpg

doina spataru
Doina Spătaru arată senzațional la 71 de ani

Deși în buletin scrie că are 71 de ani, când vezi ce mobilitatea are și ce prezență verticală, nu ai spune că este aceeași vârstă. Doina Spătaru ne-a spus cum reușește să se mențină atât de bine. „Nu fac sport, am și zile mai bune, zile mai proaste, citesc, ascult muzică și ies în parc. Nu am animal de companie, deși mi-aș dori. Nu este o dorință asumată în întregime deoarece un cățel presupune să ieși noaptea să îl plimbi și nu am această disponibilitate. Am avut papagal și pești. Duc o viață absolut obișnuită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la această vârstă”, a mai spus stimata Doina Spătaru.

Citește și:

Doina Spătaru internată de urgență pentru o operație la șold

Mălina Olinescu ar fi împlinit 44 de ani! Și tatăl ei a avut același sfârșit tragic

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1