Doina Spătaru internată de urgență pentru o operație la șold

doina_spataru.jpg

doina spataru
Doina Spătaru s-a retras de pe scenă după moartea fiicei ei
foto: arhivă personală

Doina Spătaru (70 de ani) a lipsit motivat, luni seară, de la lansarea volumului ”Titus Munteanu- Un lord al micului ecran”, desfășurată la Librăria Cărturești, și unde au fost prezenți toți foștii elevi de la ”Școala Vedetelor”, din care a făcut parte, în urmă cu 23 de ani, și regretata ei fiică, Mălina Olinescu. Apropiații solistei ne-au spus că Doina are probleme de sănătate.

Doina Spătaru (70 de ani) pare urmărită numai de ghinioane, devenind un monument de tristețe, după ce fiica ei, solista Mălina Olinescu, s-a sinucis, pe 12 decembrie 2011, la doar 37 de ani.

Artista a lipsit luni de la lansarea cărții lui Octavian Ursulescu, din cauza unor probleme de sănătate. ”Doina nu a putut ajunge luni la eveniment, pentru că este foarte răcită, m-a anunţat cu puţin timp înainte”, ne-a povestit autorul volumului ”Titus Munteanu-Un lord al micului ecran”.

Prietenul de suflet al cântăreței, Petre Geambaşu, susține însă că Doina va fi supusă unei intervenții chirurgicale. ”Va fi operată la șold, avea dureri mari”, a declarat Geambașu pentru Click!

Doina Spataru si Malina Olinescu.jpg

Doina Spataru si Malina Olinescu
Doina Spătaru, alături de fiica ei, regretata Mălina Olinescu

 

Contactată de Click!, Doina Spătaru ne-a mărturisit că are, într-adevăr, probleme de sănătate. “Da, într-adevăr, nu mă simt deloc bine, nu pot vorbi foarte mult. De aceea nu am venit nici la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu despre Titus Munteanu. Vă rog să mă înţelegeţi”.

Solista s-a retras de pe scenă după decesul fetei sale, dar și în urma bârfelor că între ea și Petre Geambaşu, alături de care a cântat peste 20 de ani, ar fi fost mai mult decât o prietenie.

Loading...
 
 

Citește și

  • Pe 12 decembrie 2011 o ştire şoc cutremura România: Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru, s-a sinucis! Cântăreaţa a lăsat în urmă multă durere. Nici acum, la şapte ani de la decesul ei, Călin Geambaşu nu a uitat-o, cu atât mai mult cu cât i-a legat o prietenie de 30 de ani. El ne-a vorbit, cu tristeţe în glas, despre legătura sufletească avută până în ultima ei clipă de viaţă.

  • malina olinescu

    În decembrie 2011 o știre-șoc cutremura România. Solista de muzică ușoară Mălina Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia! Tragedia s-a petrecut la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.