Scandal în muzica populară. «Soţul Nicoletei Voica îi face de trei ani avansuri nevestei mele!»

s112-13-v-foto-1-nicoleta-v.jpg

Nicoleta Voica şi Alin Bagiu s-au căsătorit pe 22 iunie 2018

Solista de muzică populară Nicoleta Voica (62 de ani) n-are noroc în amor şi pace. După trei divorţuri în stil italian, iată că artista, care s-a recăsătorit, în iunie, a aflat, cu stupoare, că soţul ei, Alin Bagiu, are o slăbiciune pentru o colegă de breaslă. El va trebui acum să-i dea socoteală Nicoletei, pentru sms-urile siropoase pe care i le trimite din 2015 senzualei cântăreţe Alina Stancu.

La nici o lună de la oficializarea relaţiei Nicoletei Voica cu Alin Bagiu, o tânără cântăreaţă de muzică populară din Banat aruncă bomba! Alina Stancu susţine că este hărţuită de Alin Bagiu, pe reţelele de socializare, ba chiar a  făcut publice şi mesajele pe care acesta i le-a trimis, şi în care el îi spune, noaptea, când Nicoleta Voica doarme, cât îi este de dragă, că e o scumpă şi că are o slăbiciune pentru ea.
”Dragi colegi de cântec şi prieteni, vă aduc din nou în faţa acest personaj care se pare că mi-a subestimat inteligenţa în dimineaţa acestei zile! Acest obsedat pe nume Alin Cristian (Nucu )Bagiu mă agasează cu fel de fel de mesaje, făcându-mi avansuri încă din perioada când era cu fosta lui soţie! Bunul nostru simţ are o limită, împreună cu soţul meu Dani am decis să nu dăm curs discuţiilor, însă, se pare că răbdarea noastră a atins apogeul! Acest bărbat proaspăt însurat, care pozează în bărbatul fericit şi împlinit se pare că are slăbiciuni pentru alte femei, altele decât femeia lui, lucru dezonorant şi ruşinos pentru cea care îi stă alături! Din păcate ţi-ai greşit omul cu care să faci astfel de lucruri, căsnicia mea se bazează pe încredere şi din păcate pentru tine, noi suntem un cuplu solid, care nu are verigi slabe şi nu lasă loc de interpretări de nici un fel! Să îţi fie ruşine! Eşti un om bolnav, sper ca măcar faptul că postez aceste mesaje să te ruşineze, pentru că nouă ne este ruşine de ruşinea ta! Menţionez faptul că discuţia pe care o vedeţi a avut loc între soţul meu şi acest individ, el crezând de fapt că sunt eu! M-ai subestimat, neruşinatule! Bolnavule!”.

s212-13-v-foto-2-4-col-alin.jpg

Solista Alina Stancu este căsătorită cu instrumentistul Dani Stancu

Alina a revenit, la câteva ore, cu un alt mesaj: ”În dimineaţa acestei zile am postat pentru prima dată discuţia dintre soţul meu Dani şi individul acesta Alin Cristian (Nucu) Bagiu, după, am fost contactă de «Nicoleta Voica» sub identitatea căreia se ascundea acest individ, rugându-mă să şterg postarea şi vorbind cu mine în numele ei! După discuţiile avute am hotărât să şterg postarea, însă se pare că doamna Nicoleta nici măcar nu ştie ce se întâmplă, mă gândesc că Facebook-ul nu îi este chiar aşa la îndemână cum a lăsat să pară! Este strigător la cer, ce minte diabolică şi bolnavă se ascunde în acest om!”, a mai adăugat ea.

Ieri, în urma acestor dezvăluiri, Alina şi Dani Stancu s-au trezit cu conturile de Facebook blocate. ”Nu ne e frică de nimeni. Multă lume ne-a felicitat că am postat, că mulţi nu ar fi avut curajul. În acest moment nu ne mai putem accesa conturile de Facebook. Noi avem dovezi şi am păstrat toate convorbirile, ne-am gândit că poate nu recunosc, dar nu ne-am gândit că ne vor şterge conversaţiile şi Facebook-urile. Din 2015 o hărţuieşte pe soţia mea”, a mărturisit Dani Stancu pentru Click!

La doar câteva ore după ce a izbucnit acest scandal, Nicoleta Voica nu a vrut să arate că-i pasă şi a postat pe Internet un filmuleţ de la un spectacol.

Nicoleta a mai fost căsătorită de trei ori

Nicoleta Voica  s-a măritat prima oară la 18 ani, însă trei ani mai târziu a survenit divorțul.
Cu al doilea partener de viață, cântăreața susține că s-a căsătorit doar pentru a obține viza americană.

s312-13-v-foto-3-15-col.jpg

În anii tinereţii, Nicoleta era bună de miss

Pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, însă cum și acesta o înșela, despărțirea a fost inevitabilă.
Luna trecută, artista s-a recăsătorit și poza fericită, alături de profesorul  de fizică Alin Bagiu, care a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“, fiind și un bun textier.
Ei susțin că se cunosc de aproape 30 de ani, dar că au fost săgetați de Cupidon de-abia anul trecut.
Loading...

Citește și

  • Deși erau împreună de doar 9 luni, Nicoleta Voica a ales să spună „DA” la starea civilă, devenind soția profesorului de fizică Alin Bagiu. Solista și-a dorit inițial să invite doar familia, însă la starea civilă au mai venit și câțiva prieteni. Este fericită, iubită și împlinită, așa se simte acum Nicoleta Voica.

  • Nicoleta Voica si Alin Bagiu

    Nicoleta Voica s-a măritat miercuri, 20 iunie, cu Alin Bagiu, bărbatul cu 16 ani mai tănăr decât ea, care i-a demonstrat că iubirea nu ţine cont de vârstă sau de alte piedici. Cei doi au spus “Da” la Primăria din Timişoara, iar dacă solista a fost extrem de hotărâtă, mirele s-a emoţionat cumplit, făcându-i pe invitaţi să râdă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1