Cununia Nicoletei Voica în imagini. Ce fericiţi au fost mirii!

nicoleta-voica-silviu-bagiu-cununie-civila-iunie-2018-timisoara_1.jpg

Nicoleta Voica Alin bagiu cununie
Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iunie
foto: arhivă personală

Nicoleta Voica zâmbește din nou! După 3 mariaje eșuate, s-a încumetat să facă iar pasul cel mare. Ea le-a împărtășit prietenilor virtuali imagini de la cununia civilă, eveniment la care a arătat superb.

Nicoleta Voica a publicat pe contul ei de Facebook imagini de la ultima ei cununie. Pe 20 iunie, cântăreața de muzică populară s-a măritat cu Alin Bagiu, un bărbat cu 16 ani mai tănăr decât ea. Evenimentul a avut loc la Primăria din Timişoara. Nicoleta a purtat o rochiţă lejeră, de vară, de culoare bleu, la care a accesorizat bijuterii şi o poşetă. Cel care avea să-i devină soț, profesorul Alin Bagiu (46 de ani), s-a asortat perfect cu artista, purtând un costum de culoare albastru deschis. La ceremonie a luat parte și fiul cel mic, din cea de-a doua căsătorie a lui Alin Bagiu, întrucât bărbatul a mai fost căsătorit de două ori, iar ultimul mariaj s-a încheiat recent. Nicoleta și Alin sunt împreună de 9 luni de zile. Și ea a mai fost căsătorită de trei ori.

  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • Maximize

1/5
Loading...

Citește și

  • Nicoleta Voica si Alin Bagiu

    Nicoleta Voica s-a măritat miercuri, 20 iunie, cu Alin Bagiu, bărbatul cu 16 ani mai tănăr decât ea, care i-a demonstrat că iubirea nu ţine cont de vârstă sau de alte piedici. Cei doi au spus “Da” la Primăria din Timişoara, iar dacă solista a fost extrem de hotărâtă, mirele s-a emoţionat cumplit, făcându-i pe invitaţi să râdă.

  • Încurcate sunt poveştile de dragoste în showbiz. Nicoleta Voica urmează să se căsătorească cu Alin Bagiu, numai că acesta încă nu a divorţat de soţia lui, cu care are un copil de patru anişori. Nevasta profesorului de fizică a aflat despre relaţia lui extraconjugală în octombrie, 2017.