Scandal uriaș! Nicoleta Voicu îl desființează pe fostul iubit, Gheorghe Turda: «Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod». Ce a spus solistul

gheorghe-turda-nicoleta-voicu.jpg

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se acuză reciproc după despărțire
foto: Facebook

La 72 de ani, Gheorghe Turda s-a săturat de îndrăgosteală și amor nebun. Cântărețul, care toată viața lui a fost un cuceritor, a întors foaia și ca niciodată a declarat că nu mi vrea să-și facă o iubită care să se folosească de faima și numele lui. Deranjată de cele spuse într-o emisiune TV, Nicoleta Voicu, ultima lui iubită, a lansat un potop de acuzații la adresa solistului.

Prezent în emisiunea „Acces de week-end”, de la Antena 1, Gheorghe Turda a făcut afirmații șocante la adresa ultimelor două sale iubite, acuzându-le că și-au făcut reclamă pe spatele lui și că sentimentele acestor femei pentru el nu ar fi fost nici pe departe atât de sincere și de adevărate. “Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete”, a declarat Turda, în emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1.

Gheorghe Turda: "Am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă"

Cântărețul de muzică populară a continuat, făcând acuzații în special la adresa ultimei sale iubite, Nicoleta Voicu, cu care se pare că nu a îngropat încă securea războiului. „De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare de suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită”, a mai spus Turda, la aceeași emisiune.

Nicoleta Voicu: "Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta"

Șocată, pur și simplu, la auzul declarațiilor pe care Gheorghe Turda, fostul iubit, le-a făcut în emisiunea Mirelei Vaida, solista Nicoleta Voicu a răbufnit mai rău ca niciodată pe pagina sa oficială de Facebook. ”Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: «Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!» Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a fost reacția promptă a cântăreței, pe Facebook.

”Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta”

Deranjată că Turda a declarat că și-a făcut reclamă pe spatele lui, Nicoleta Voicu, cea care a fost timp de doi ani iubita cântărețului, a mai dat o replică dură. „Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu. Ești inuman, omule! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta. Mi-au năpădit bălăriile umane curtea părintească. Eu din punct de vedere pecuniar nu te-am căutat niciodată, tu m-ai exasperat două luni cu mesaje și telefoane. Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea a doua”, a mai spus aceasta, dezvăluind că Gheorghe Turda a mai căutat-o, între timp.

13_gheorghe-turda-nicoleta-voicu-mare.jpg

Cei doi artişti formau un cuplu şi pe scenă, nu doar în viaţa reală

Cântăreața nu s-a oprit aici, făcând dezvăluiri referitare și la relațiile deloc bune ale lui Turda cu colegii de breaslă. „Ți-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian Preda, cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv. Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu…etc le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni. Ma întrebam de multe ori de ce această experiență în viața mea?! Acum știu: să las urme frumoase la plecarea mea din acesta lume. În mlaștini cresc nuferi frumoși, că tot urli peste tot că îmi fac reclamă pe numele tău. Să mai lămuresc un lucru: nu eu am fost cea care a vorbit despre boala ta în spațiul public, ci tu, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Am fost împotriva acestui lucru, spunându-ți că va prelua toată presa acest subiect. Operația ta a fost la sfârșitul lui septembrie și știrea ai dat-o tu două luni mai târziu. Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ți fabrica motive pe suferința oamenilor. Să-ți fie rușine!”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook, lansând un atac de acuzații fără precedent la adresa lui Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, gata să ajungă la tribunal!

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu au avut o relaţie cu năbădăi. Nicoleta Voicu este cu 23 de ani mai tânără decât solistul de muzică populară, în vârstă de 72 de ani. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, mutându-se împreună, după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au anunțat despărțirea în mod oficial, în ianuarie 2019. În luna iulie anul trecut, interpretul de muzică populară Gheorghe Turda o cheamă însă în instanță pe fosta lui iubită Nocoleta Voicu, din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut artista. Interpretul de muzică populară a răbufnit după ce fosta lui iubită a făcut afirmații despe relația lor intimă și nu numai. Gheorghe Turda i-a trimis atunci o notificare Nicoletei Voicu, fiind dispus să meargă mai departe. ”Da i-am făcut, pentru că nu se potolește! E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește, ne vedem la tribunal. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva”, a spus atunici Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Citește și:

Detaliul neștiut din viața fostei iubite a lui Gheorghe Turda. Are legătură cu copilăria ei

Nicoleta Voicu, despre piedicile amorului cu Gheorghe Turda: ”Iubire, ți-e teamă de oamenii din trecutul tău”

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, dezamăgită: «Când a fost bolnav de cancer, i-am fost alături»

Ce mesaj erotic i-a transmis iubita tinerică lui Gheorghe Turda! Îl vrea înapoi

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1