Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, dezamăgită: «Când a fost bolnav de cancer, i-am fost alături»

14_turda.jpg

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus adio. Ea îl acuză de lipsă de afecţiune, el susţine că ea e foarte geloasă
Citeste tot despre: 

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus ”adio”, săptămâna trecută, aparent din motive banale. Lipsa de afecţiune şi telefonul le-a distrus relaţia care a debutat în urmă cu un an. Cântăreaţa susţine că a făcut numeroase sacrificii în această relaţie şi că a stat la căpătâiul maestrului pe patul de spital, când acesta a primit un diagnostic crunt.

Susţineau cu convingere, la început, că nimeni şi nimic nu le va distruge relaţia. Iată însă că Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) şi-au încălcat promisiunea, iar de săptămâna trecută nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş. În timp ce solista i-a reproşat lipsa de afecţiune şi că stă prea mult de vorbă la telefon, cântăreţul o acuză de gelozie cruntă. Au renunţat chiar şi la vacanţa de luna viitoare, de peste hotare. Fosta iubită mai tânără cu 23 de ani a ţinut să-i reamintească artistului că l-a ajutat în cele mai delicate momente ale vieţii.

Ea a părăsit cuibuşorul de nebunii

”I-am fost alături la bine şi la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru că domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom (n.r- cancer de piele). M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de când a făcut analizele şi până s-a tratat. Totul a durat aproape două luni şi i-am fost alături trup şi suflet. Recunosc meritele acestei relaţii, însă nu pot să nu amintesc injuriile câştigate totodată. După ce ne-am oficializat relaţia, am primit  nenumărate mesaje defăimătoare, jignitoare din partea femeilor. Unele mă jigneau, mă înjurau foarte urât, deşi nu mă cunoşteau. Doar pentru că eram iubita lui Gheorghe Turda. Prefer liniştea!”, a povestit Nicoleta Voicu, pentru Click!

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1