Scandal la "Fermă" înaintea finalei. Elena Chiriac o atacă pe Viviana Sposub: "Înainte să se pună cu George în pat..."

elena-chiriac-viviana-sposub.jpg

Elena Chiriac și Viviana Sposub

A mai rămas numai o zi pînă la marea finală "Ferma. Orășeni versus săteni", difuzată joi, de la 21.30, la PRO TV, iar atmosfera s-a încins în casă. Tensiune, nervi, intrigi, pe ultima sută de metri. În episodul difuzat marți seara s-au încăierat bombele-sexy Elena Chiriac și Viviana Sposub,

După ce a pierdut în fața Vivianei, în urma voturilor din casă, Elena Chiriac a răbufnit, spunând că Vivi nu ar merita să fie în fermă și că se află încă acolo datorită lui George Burcea, iubitul ei. "A fost falsă! Ea se culcă machiată! Nu are încredere în ea. A zis că trebuie să se coafeze și să se machiaze înainte să se pună cu George în pat! Am zis că nu-i posibil așa ceva", a fost reacția Elenei. 

heorge-burcea-viviana-sposub-ferma1.jpg

George Burcea și Viviana Sposub

Citește și:

Cine este Elena Chiriac de la Ferma. Contre cu Andrei Stoica și complimente de la Paul Diaconescu

INTERVIU Viviana Sposub, dezvăluiri-bombă despre iubirea cu George Burcea: «Este colegul meu de apartament»

Loading...
 
 

Citește și

  • cezar si elena

    Una dintre cele mai așteptate emisiuni ale toamnei a revenit pe micul ecran sub o nouă denumire. "Ferma 2020 Orășeni versus săteni" promite să aducă telespectatorilor o competiție acerbă între două echipe rivale formate din vedete dornice să demonstreze că merită premiul cel mare. Ediția de anul acesta este presărată cu nume ale industriei muzicale. Printre cele care au acceptat provocarea se numără Anna Lesko, Viviana Sposub, Anda Adam, Alina Pușcău, iar momentul în care bombele sexy au făcut duș, ajutate de colegii binevoitori, a fost unul greu de trecut cu vederea.

  • Viviana Sposub îmbrăcată sexy în studio la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV

    Sexoasa Viviana Sposub este cea mai nouă achiziție PRO TV, la emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a devenit colegă cu Adela Popescu şi Cove. Click! a fost în culise luni, în ziua când a debutat Viviana Sposub, și vă prezentăm noutăți despre frumoasa brunetă cu decolteu amețitor.