Care sunt cei doi finaliști de la Fermă care pot intra în posesia marelui premiu

60302961_2219319051496765_9001804621198393344_o.jpg

S-a aflat cine sunt cei doi finaliști de la Fermă
Foto Facebook

Mulți au fost, puțini au mai rămas. După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu sunt cei cinci care au concurat la premiul de 50.000 de euro! Ieri au fost cu toții emoționați când și-au revăzut familiile, iar astăzi ferma a devenit, din nou, neîncăpătoare: toți concurenții au reintrat în joc pentru marea finală!

Foștii concurenți au rămas uimiți de ce au reușit colegii lor să facă în toată această periodă de când ei au părăsit competiția. Foștii concurenți au fost puși la punct cu toate noutățile din fermă și au aflat de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă cu Brigitte. Uimiți de această veste, cu toții au așteptat marea nuntă. Până la lupta în arenă a celor cinci semifinalisti, în casă au izbucnit și alte scandaluri. Kamara are încă polițe de plătit pentru că a fost eliminat și și-a vărsat nervii pe foștii bandiți: Otniela și Pastramă!

“Viața e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală”, a strigat în gura mare Kamara către cei doi.

Zmărăndescu, Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei trei finaliști care s-au luptat în semifinala care a putut să-i ducă doar pe doi dintre ei în Marea Finală de la Fermă care se va difuza mâine, 23 mai. Otniela a fost prima care a părăsit competiția purtată de cei patru.

„Părăsesc competiția cu multe aminitiri, am avut o perioadă grea, urâtă, frumoasă”, a declarat Otniela Sandu. Ultima probă, cea care a clarificat cine sunt cei doi mari finaliști s-a sfârșit cu eliminarea lui Zmărăndescu. Astfel că, cei doi finaliști sunt Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu.

 

Loading...

Citește și

  • Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 mii euro. După aproape trei luni de muncit de dimineata până seara, pe cei șase îi despart doar 3 zile de marea finală! Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului.

  • brigitte nastase florin pastrama

    Surprizele se țin lanț în săptămâna finalei de la "Ferma" (PRO TV), emisiune care se termină joi, 23 mai. Familiie celor rămaşi în „Ferma – Un nou început” vin în seara aceasta (21 mai) în reality-show-ul de la Pro TV. Doamna Pastramă, mama lui Florin Pastramă, vine să-şi vadă fiul mult iubit şi va rămâne mirată de ce îi spun ceilalţi concurenţi: mai exact, despre relația fiului ei cu Brigitte Năstase.