Sânziana Buruiană e gravidă în 5 luni, dar încă își alăptează fetița de 4 ani și jumătate

sanziana-buruiana-alaptat.jpg

sanziana buruiana
Sânziana Buruiană își alăptează fiica de patru anișori
Foto Arhivă personală

Sânziana Buruiană, care împlinește 36 ani pe 26 iunie, este însărcinată în cinci luni, tot cu fetiță, și abia așteaptă i se mărească familia. Însă iată că nici noua sarcină nu a putut-o opri să o alăpteze pe Isabela, fiica ei și a lui Nicolae Zuluf, care va împlini 5 anișori anul viitor, în ianuarie.

"Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam. Dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu, Viorel, pe care l-am pierdut anul trecut. Ar fi ideal, mai ales că eu cred că este un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă, în octombrie”, declara Sânziana la Antena Stars. Ea a cam șocat însă, în urmă cu ceva timp, când a recunoscut că își alăptează fiica în vârstă de 5 ani: ”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme”, ne-a spus Sânziana Buruiană.

sanziana-buruiana.png

Sânziana Buruiană este gravidă în 5 luni, tot cu fetiță
foto: Instagram

 Sânziana Buruiană alăptează în continuare și e convinsă că laptele matern o ajută pe Izabela să-și întărească imunitatea, de aceea nu vrea să renunțe, în ruptul capului, la alăptatul la sân, deși fetița este acum o domnișoară în toată regula. “Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu a răcit niciodată. Am scos-o și acum, iarna, la ziua ei fără ciorapi, în rochiță, fără căciulă și e bine merci. Nu răcește. Are o imunitate de fier. Eu cât o să mai am lapte nu mă las. Vreau să întru în Cartea Recordurilor”, a declarat Sânziana pentru pentru Click.ro.

Citește și:

Cristina Șișcanu, vedetă la BBC după ce a alăptat în public

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Zuluf şi-a cam pus ghetele în cui

 

Loading...
 
 

Citește și