Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Zuluf şi-a cam pus ghetele în cui

sanzi_si_zuluf.jpg

cine este sotul sanzianei buruiana
Nicolae Zuluf este reperat mai mult ca soţul Sânzianei Buruiană decât ca fotbalist
foto: arhiva personală

Sânziana Buruiană (31 de ani) s-a făcut fată de casă. Blondina s-a căsătorit religios duminică. Fosta asistentă tv s-a măritat cu mijlocaşul Nicolae Zuluf (27 de ani), sportiv care de când are o relaţie cu focoasa blondină a intrat din ce în ce mai rar pe terenul de fotbal. Click! îşi spune cine este soţul Sânzianei Buruiană.

Sânziana Buruiană şi-a văzut visul cu ochii. După o relaţie de doi ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf, blondina a ajuns duminică în faţa altarului. A strălucit la propriu, aşa cum şi-a dorit, într-o rochie cu un decolteu impresionant. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. A purtat un sacou argintiu cu care a atras şi el toate privirile.

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Zuluf e legitimat la un club din liga a III-a  

De când se afişează la braţul fostului manechin, Nicolae Zuluf a intrat din ce în ce mai rar pe terenul de fotbal. În primăvara anului trecut el a fost transferat în mare secret la echipa antrenată de Vasile Neagu, CS Afumaţi. Liber de contract, după ce s-a despărţit de Concordia Chiajna la începutul anului trecut, mijlocaşul de bandă a fost în discuţii pentru a ajunge la Rapid Bucureşti, însă mutarea nu s-a mai concretizat. În cele din urmă, Zuluf a acceptat oferta Afumaţiului pentru a-şi relansa cariera. La acel moment, Zuluf jucătorul nu mai evoluase într-un meci oficial de mai bine de jumătate de an.  

În cariera sa, soţul Sânzianei Buruiană a mai evoluat la CS Turnu Severin, Mioveni, Victoria Brăneşti şi Gloria Buzău. Tânărula mai trecut şi prin curtea clubului Dinamo, fără a bifa măcar un minut pentru acesta.

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Fotbalistul s-a ales cu dosar penal

Relaţia cu Sânziana Buruiană nu i-a adus numai anonimatul pe terenul de fotbal, ci şi un dosar penal. În urmă cu doi ani, pe vremea când juca la  

Concordia Chiajna, Nicolae Zuluf a fost cercetat pentru vătămare corporală după ce maşina în care se afla, şi care era condusă de iubita lui, Sânziana Buruiană, a produs un accident în lanţ. Automobilul circula cu mare viteză pe o stradă din Capitală, șoferul a pierdut controlul, s-a produs un accident, în urma căruia alte două mașini au fost avariate, dintre care una a luat foc. Conform martorilor și surselor din poliție, la volan se afla Sânziana Buruiană, care imediat după impact ar fi părăsit locul accidentului și ar fi revenit mai tîrziu pentru declarații. Zuluf şi-a salvat iubita şi a luat totul asupra lui.

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Cum l-a cunoscut pe Zuluf

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf sunt un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi s-au prezentat sâmbătă (3 octombrie) în faţa Ofiţerului Stării Civile, însă până să ajungă aici cei doi au o poveste interesantă. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu și a fotbalistului Niki Mitea în anul 2013. După ce Sânziana Buruiană a venit la mai multe meciuri, alături de prietena ei, Andreea Tonciu, aceasta și-a dat seama că Zuluf ar puteafi alesul. Chiar dacă la vremea respectivă au existat numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, Sânzy nu a ţinut cont de gura lumii şi vrut mai mult. Blondina nu a luat în seamă faptul că s-a spus despre fotbalist că acesta a înghiţit supozitoarele pe care medicul i le prescrisese pentru răceală şi a mers mai departe în relaţie.

Loading...
 
 

Citește și

 • sanziana buruiana nicolae zuluf nunta andreea tonciu impacare

  Au îngropat securea războiului. Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană s-au împăcat într-o zi extrem de importantă pentru blondină. Invitată la nunta fostei asistente tv cu fotbalistul Nicolae Zuluf, bruneta a venit însoţită de nou ei iubit.

 • nunta sanzianei buruiana

  Nunta Sânzianei Buruiană cu Nicolae Zuluf a avut loc duminică, 18 octombrie. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar apoi şi-a luat alaiul de nuntă şi au plecat împreună spre un local de fiţe din Bucureşti, unde au petrecut până în zorii zilei.

 • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

 • sanziana buruiana

  Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf și-au unit destinele duminică (18 octombrie). Cei doi au organizat o nuntă ca-n povești, la care și-au anunțat prezența numeroase personalități din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, se pare că una dintre cele mai importante prietene nu i-a confirmat lui Sânzi că va ajunge la marele eveniment.

 • Nimeni nu se aștepta să o vadă pe Sânziana Buruiană (30 de ani) la casa ei, dar iată că miracolul s-a întâmplat, iar duminică îmbracă rochița de mireasă.

 • sanziana buruiana

  Showbizul a mai pierdut o burlăciţă! Sânziana Buruiană (30 de ani) a devenit sâmbăta trecută doamna Zuluf, după o relaţie de doi ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1