Sânii Loredanei Groza, analizați de CNA. Artista, reclamată pentru ținuta indecentă

loredana-sani.jpg

loredana groza cu decolteu sexy
Loredana Groza a ales un decolteu foarte sexy pentru o emisiune matinală
foto: captură/Antena 1

Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru ținuta decoltată cu care a mers la emisiunea matinală de la Antena 1, pentru a-și promova cel mai nou videoclip. Problema au reprezentat-o sânii Loredanei, lăsați la vedere de bluza complet descheiată, până la brâu.

Loredana Groza va fi nevoită să dea explicații pentru ținuta pe care a ales-o pentru a participa la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” luni, 3 noiembrie, anunță Pagina de Media. Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare. 

Loredana a fost invitată în emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip. Artista a reușit performanța greu de imaginat de a fi mai sumar îmbrăcată decât asistentele din platoul emisiunii.

Vedeta a ales niște colanți negri și o bluză cu mâneci bufante, asimetrică în partea de jos, strânsă în talie cu o centură din același material și, cel mai important, cu vedere generoasă la sâni.

După o primă parte în care cameramanii au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

Citește și:

VIDEO Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

Loredana Groza și Horia Brenciu, mult prea intimi la repetiții. Poziție demnă de Kama Sutra

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1