Sandra Izbașa, îndrăgostită lulea de Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică

razvan-banica-sandra-izbasa.jpg

sandra izbasa si razvan banica
Sandra și Răzvan radiază de când sunt împreună
foto: arhivă personală

Sandra Izbașa (30 de ani) a decis să nu-și mai ascundă relația cu actorul Răzvan Bănică (28 de ani), nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică. Fosta gimnastă a împărtășit cu prietenii ei și cu admiratorii din mediul virtual prima imagine alături de iubit.

Sandra radiază de când se află la brațul lui Răzvan, însă același lucru se poate spune și despre tânărul actor. Dacă el s-a grăbit să publice prima imagine de cuplu în luna iulie, iată că și sportiva a fost gata acum să-și asume public relația. 

sandra-izbasa-iubit.jpg

sandra izbasa si razvan banica
Aceasta este prima imagine pe care Răzvan a pus-o pe rețelele sociale, în luna iulie a acestui an
foto: arhivă personală

 

O escapadă la munte a fost momentul perfect pentru ca Izbașa să pună prima poză ce s-a bucurat de multe aprecieri și urări de mine, mulți urându-le fericire și chiar "casă de piatră".

sandra-izbasa-razvan-banica.jpg

sandra izbasa si razvan banica
O escapadă la munte, momentul perfect pentru ca Sandra să facă relația publică și pe Instagram
foto: arhivă personală

De când s-a retras din gimnastică, Sandra a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula "Faci sau Taci", regizată de Iura Luncașu. Răzvan este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contrbuit astfel la formarea acestui cuplu.

Sandra Izbașa a avut o relație cu Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan

Cea mai cunoscută relație a Sandrei Izbașa a fost cea cu dansatorul Andreei Bălan, Petrișor Ruge, însă cei doi s-au despărțit după câțiva ani petrecuți împreună. Legătura lor amoroasă s-a înfiripat după ce au participat în calitate de cuplu la emisiunea "Dansează printre stele".

sandra-izbasa-petrisor-ruge.jpg

sandra izbasa si petrisor ruge
Sandra și Petrișor au avut o relație câțiva ani
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1