Andreea Marin, pe aceeaşi scenă cu nepotul lui Bănică

12-13-vedete-2-col-marin-banica.jpg

Răzvan Bănică şi Andreea Marin, la Teatrul Nottara

Surprize, surprize sâmbătă seara, 7 octombrie, pe scena Teatrului Nottara, din Bucureşti. Marin şi Bănică, pe aceeaşi scenă.

Nu, nu este vorba despre solistul Ştefan Bănică (48 de ani), bărbatul de care Andreea (42 de ani) a divorţat în 2013, ci despre nepotul lui, care îi calcă pe urme. Răzvan Bănică (25 de ani) seamănă mult cu unchiul său, fiind şi un solist talentat, şi un actor care promite. Răzvan s-a lăudat pe Facebook cu fotografia în care apare alături de Andreea Marin.

“Aseară (n.r. sâmbătă), pe scena Teatrului Nottara, alături de doamna Andreea Marin, ambasadorul celei de-a cincea ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru «Fest(in) pe Bulevard», 7-18 octombrie 2017”, s scris Răzvan.

Relaţia de iubire cu consulul Adrian Brâncoveanu îi prieşte de minune “Zânei”, care a arătat senzaţional într-un costum grena, din catifea.

andreea.jpg

andreea marin
Andreea Marin, o prezență încântătoare la un festival de teatru
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • andreea marin iubit nou consul

    Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

  • andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu

    Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.

  • andreea marin nemachiata transpirata fitness

    Andreea Marin face furori de ceva vreme cu silueta ei perfectă. Talia subțire, picioarele tonifiate și posteriorul ferm n-au venit însă de la sine. A fost nevoie de multă muncă la sală din partea vedetei și de un regim alimentar atent supravegheat.

  • Fizioterapeutul Tuncay Ozturk (31 de ani) iese rar la evenimente de când s-a despărțit de Andreea Marin, la sfârșitul lui 2016. Totuși, zilele trecute, el a luat parte la aniversarea de un an al unui centru de frumusețe din Pipera.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1